2 ay önce ADIYAMAN

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Japonya’nın Türkiye Büyükelçisi Katsumata Takahiko’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette, fon ve teknik işbirlikleri ile kardeş şehir ilişkilerinin tesisi konuları ele alındı.

2 ay önce DÜNYA

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), M çiçeği (mpox) virüsünün dünya genelinde yayılmaya devam ettiği uyarısında bulundu.

2 ay önce BİYOGRAFİLER

Gazateci, yazar ve program sunucusu olan Cem Küçük kimdir sorusu, sık sık yaptığı açıklamalar sebebiyle merak konusu olmaktadır. Detayları paylaştık.

2 ay önce GÜNDEM

EURO 2024’teki son 16 turunda attığı gol sonrası yaptığı “bozkurt” işareti nedeniyle 2 maç ceza verilen Merih Demiral’ın İzmir’e heykelinin dikileceği yönünde meclis kararı alındığı iddialarına ilişkin konuşan İzmir Büyükşehir Başkanı Cemil Tugay, “Biz Bozkurt işareti yapan futbolcu heykelini İzmir’e dikmeyiz” dedi.

2 ay önce DÜNYA

Rusya Merkez Bankası, American Express bankasının faaliyet lisansını iptal etti.

2 ay önce DÜNYA

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, İngiltere, Almanya ve Fransa'nın "İran'ın İsrail'e karşılık vermemesi" talebini içeren ortak açıklamasını "küstahça" bir girişim olarak nitelendirdi.

2 ay önce DÜNYA

Bangladeş'te hükümet karşıtı protestolar nedeniyle ülkeden ayrılarak Hindistan'a giden eski Başbakan Şeyh Hasina Vecid, protestolar sırasında hayatını kaybeden bir kişi için açılan cinayet davasında şüpheli olarak yer aldı.

2 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin orta ve güney kesimlerine düzenlediği saldırılarda en az 13 Filistinli hayatını kaybetti.

2 ay önce DÜNYA

İsrail askerleri işgal altındaki Batı Şeria'ya düzenlediği baskınlarda 20 Filistinliyi daha gözaltına aldı.

2 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevgi Kılıç, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve iktidara sert sözler söyledi. Kılıç, "Siyasetin müdahale ettiği branşlarda geriliyoruz" diyerek sporu siyasetin arka bahçesi haline getiren zihniyetin artık terk edilmesi gerektiğini belirtti.