Suudi Arabistan yetkilileri, Riyad'daki Süper Kupa maçında Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncularının Atatürk tişörtü ve sözleriyle sahaya çıkmasını reddetti. Takımların sahadan çekilmesiyle maç iptal edildi. 

AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Yurtta sulh cihanda sulh" sözünün de yasaklandığı iddiası üzerine ilgili şunu yazdı:

"'Yurtta sulh cihanda sulh' lafını en son 15 Temmuz ihanetinde duymuştuk. Yine bir tantanadır gidiyor."

"Yoo,sadece Amerikan işbirlikçisi Fetö marifetiyle kalkışılan 15 Temmuz ihanetinde değil,yine Amerikan'ın çocukları eliyle yaptığı 1960 ihanet darbesinde,sonra yine Amerikan'ın çocukları vasıtasıyla yaptığı 1980 ihanet darbesinde duyduk..!
Sulh çok güzel bişey ama bu işbirlikçilerin,hainlerin Çamuriyetçilerin ağzında dolaşınca milletin dikkatini çekiyor..!
Elini una bulamış kuzu katili tilki hikayesini  hatırlatıyor..!
Neyse, sen takma kafana bu işleri,vazifeni yerine getir..."

Screenshot 2023 12 30 At 14 21 24 (2) Ahmet Hamdi Çamlı (@Ahmethamdicamli) X

Screenshot 2023 12 30 At 14 21 41 (2) X'te Ahmet Hamdi Çamlı Yoo Sadece Amerikan Işbirlikçisi Fetö Marifetiyle Kalkışılan 15 Temmuz Ihanetinde Değil Yine Amerikan'ın Çocukları Eliyle Yaptığı 1960 Ihanet Darbesinde [...]

 AHMET ÇAMLI NEDEN YELİZ İSMİYLE ANILIYOR?

"Yeliz Deley" simli bir kullanıcı, Meclis sıralarından çektiği videoları Periscope üzerinden canlı yayın yapmış ve paylaşımlarında CHP’yi sert sözlerle eleştirmişti. Belli bir süre kimliğini saklayan gizli hesap daha sonra yaptığı bir canlı yayında yanlışlıkla ön kamerayı açarak deşifre olan Ahmet Hamdi Çamlı olduğu görülmüştü. Ahmet Hamdi Çamlı’nın Yeliz isimli sahte hesaptan yayın yapması uzun süre gündem olmuştu.