Emekliler alanlarda buluştu

Tüm Emeklilerin Sendikası’nın çağrısıyla emekliler Kadıköy Rıhtım’da bir araya geldi. 10 bin liralık maaşa mahkum edilen yurttaşlar, 2024'ü 'Emekliler Yılı' ilan eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki gösterdi.

Özgür Özel'den 'emeklileri tahrik ediyor' diyen Erdoğan'a: Keşke yollara dökebilsem Özgür Özel'den 'emeklileri tahrik ediyor' diyen Erdoğan'a: Keşke yollara dökebilsem

***

TİP-Gökhan Zan polemiği sürüyor

TİP tarafından Hatay Büyükşehir adaylığı geri çekilen Gökhan Zan, oylarının yükselmesinin ardından sahte ses kayıtları ile kumpasa uğradığını söyledi.

Öte yandan Zan'a ait olduğu öne sürülen ses kayıtlarında ismi geçen Cumhur İttifakı Hatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk ile AKP Hatay Milletvekili Adem Yeşildal'ın da suç duyurusunda bulunacağı aktarıldı.

CHP'nin Hatay Adayı Lütfü Savaş ise Gökhan Zan ile bu süreçte hiçbir irtibatının olmadığını söyledi.

TİP adaylığını çekmişti: Gökhan Zan'dan "Komplo söylentiler" çıkışı TİP adaylığını çekmişti: Gökhan Zan'dan "Komplo söylentiler" çıkışı

Lütfü Savaş'tan Gökhan Zan'ın iddialarına yanıt: "İlgim yok" Lütfü Savaş'tan Gökhan Zan'ın iddialarına yanıt: "İlgim yok"

***  

Özel'den Artvin'de miting

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Artvin mitinginde söz aldı.  Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "31 Mart'ta emekliden sana oy yok" diye seslendi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel atama bekleyen öğretmenleri sandığa çağırdı CHP Genel Başkanı Özgür Özel atama bekleyen öğretmenleri sandığa çağırdı

***

İmamoğlu'ndan Kurum'a cevap

AKP'li Murat Kurum'un "Erdoğan Kanal İstanbul'u getirirse 'Başka önceliklerimiz var' derim" sözlerine Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi.

İmamoğlu'nun yanındaki bir yurttaş Kurum’un sözlerine 'yalan' diyerek yanıt verdi. İmamoğlu da gülerek bak 'bak cevap verdi' ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'ndan Kurum'un "Erdoğanlı Kanal İstanbul" açıklamasına ilk yanıt! İmamoğlu'ndan Kurum'un "Erdoğanlı Kanal İstanbul" açıklamasına ilk yanıt!

***

"Para sayma" gündeminde yeni gelişme

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntüleriyle ilgili Tuncay Yılmaz ve CHP'ye satılan binanın sahibi Ali Rıza Braka'nın ifadeleri ortaya çıktı. Yılmaz'ın ifadesinde, "Ben bu paraları neden saydığımı hatırlamıyorum. Ne kadar para saydığımı hatırlamıyorum" dediği Braka’nın ise tüm görüşmelerin avukat Taşkapan ve CHP'li isimler arasında gerçekleştiğini söylediği bildirildi.

"Para sayma" görüntülerine ilişkin Canan Kaftancıoğlu "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağırıldı "Para sayma" görüntülerine ilişkin Canan Kaftancıoğlu "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağırıldı

***

Erdoğan'dan Kurum'a "sahip çıkın" yanıtı

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki metro açılışında Ulaştırma Bakanı Uraloğlu'nun yanındaki Murat Kurum'a seslendi. Erdoğan, "Murat malınıza sahip çıkın" dedi.

Erdoğan: Murat, malınıza sahip çıkın Erdoğan: Murat, malınıza sahip çıkın

***

Maçoğlu'ndan "Kadıköy" açıklaması

TKP'nin İstanbul Kadıköy adayı ve Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, yüzde 32 civarında bir oy aldığını CHP adayının da yüzde 70'lerden yüzde 40 altına düştüğünü söyledi.

TKP Kadıköy Adayı Maçoğlu oran vererek açıkladı! CHP ile fark kapandı mı? TKP Kadıköy Adayı Maçoğlu oran vererek açıkladı! CHP ile fark kapandı mı?

***

Fenerbahçe'den Bakan Tunç'a cevap

Fenerbahçe'den “Taraftar da futbolcu da olsa bir suç işlenmişse soruşturulur” diyen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a yanıt geldi.

Sarı lacivertli takım, “Sayın Bakanımızın açıklamaları bizi derinden yaralamıştır” dedi.

Adana'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yılmaz Tunç da Fenerbahçe'nin açıklamasının ardından yeni bir açıklama yaptı. Tunç, sosyal medya yüzünden bir yanlış anlaşılma olduğunu belirtip, "Futbolculara yönelik soruşturma beyanımız yok" dedi.

Bakan Tunç'tan geri adım! Fenerbahçeli futbolculara yönelik soruşturma yok Bakan Tunç'tan geri adım! Fenerbahçeli futbolculara yönelik soruşturma yok

***

Soyer ve Tugay'dan mal beyanı

Görevini yaklaşık 10 gün sonra devretmeye hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, mal varlığını açıkladı. Buna göre Soyer'in kendisinin Karaburun Çatalkaya'da 1991'de edindiği binanın üçte birlik hissesi ve Üçkuyular'da 2003'te satın aldığı bir bina bulunuyor.

Öte yandan CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay da mal varlığı bildiriminde bulundu. Tugay'ın Karşıyaka'da bir apartman dairesi ve 2017 model BMW 5.20 marka otomobile sahibi olduğu görüldü.

Tunç Soyer mal varlığını açıkladı Tunç Soyer mal varlığını açıkladı

Cemil Tugay: "İzmir için verdiğim sözleri tutarım, tarihe böyle geçeceğim" Cemil Tugay: "İzmir için verdiğim sözleri tutarım, tarihe böyle geçeceğim"

***  

AKP'de şaşırtmayan hemle

İstanbul'da AKP'li Güngören Belediye Başkan Yardımcılığı yaparken makamında yurttaşı dövdü iddiasıyla açığa alınan Rıza Uçan, Sağlık Yatırımları Genel Müdürü oldu.

Erdoğan, yurttaşa dayak iddiasıyla açığa alınan AKP'liyi ödüllendirdi Erdoğan, yurttaşa dayak iddiasıyla açığa alınan AKP'liyi ödüllendirdi

***

Akaryakıta yine zam

Akaryakıta bir kez daha çifte zam geliyor. 21 Mart 2024 itibariyle benzine 1 lira 50 kuruş, motorine ise 1 lira 30 kuruş zam bekleniyor.

Akaryakıta bir zam daha geliyor Akaryakıta bir zam daha geliyor

***

1 asker yaşamını yitirdi

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 1 askerin hayatını kaybettiğini, 4 askerin de yaralandığını açıkladı.

***

İsrail'den Refah'a saldırı

Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail ordusunun Gazze'nin güneyindeki Refah kentine "herhangi bir duyuru yapmadan ve kimseden izin beklemeden" saldırı başlattığını açıkladı.

Filistin: İsrail Refah'a saldırı başlattı Filistin: İsrail Refah'a saldırı başlattı