Yemen Haberleri

Yemen haberleri ve güncel Yemen gelişmeleri, Yemen ile ilgili tüm video, Yemen fotoğrafları ve Yemen haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Uluslararası Kızılhaç Komitesi'nden (ICRC) bir heyet Yemen'de Husilerin alıkoyduğu "Galaxy Leader" isimli kargo gemisinin 25 kişilik mürettebatını ziyaret etti.

DÜNYA

Günlerdir beklenilen İran’ın İsrail'e yönelik saldırıları başladı.

DÜNYA

Kızıldeniz’deki çok uluslu misyonunu sürdüren ABD, Yemen'deki Husilere ait 6 insansız hava aracına (İHA) yönelik ‘savunma saldırısı’ düzenlediğini duyurdu.

ORTADOĞU

Yemen'deki İran destekli Husiler, Kızıldeniz'de ABD gemisi ile İsrail'in güneyindeki Eliat kentini hedef aldıklarını duyurdu.

DÜNYA

Yemen El Kaide örgütü, liderleri Halid bin Ömer Batrafi'nin öldürüldüğünü duyurdu.

DÜNYA

Yemen'deki İran destekli Husiler, Aden Körfezi'nde bir Amerikan gemisine çok sayıda füze ile saldırı düzenlediklerini ve gemide yangın çıktığını açıkladı....

DÜNYA

ABD ve İngiltere, müttefiklerinin desteğiyle Yemen'de 18 Husi hedefini vurdu.

DÜNYA

Yemen'deki Husiler, ABD ve İngiltere hava kuvvetlerinin sahil şehri Hudeyde'ye aynı günde 6 saldırı düzenlediğini duyurdu.

DÜNYA

Yemen'deki Husiler, ABD ve İngiltere hava kuvvetlerinin sahil kenti Hudeyde'ye 5 saldırı düzenlediğini duyurdu.

DÜNYA

Yemen'deki İran destekli Husiler, ABD ile İngiltere'nin ocak ayından bu yana Yemen'e 300 hava saldırısı gerçekleştirdiğini duyurdu.

DÜNYA

Yemen'deki İran destekli Husiler, ABD ve İngiltere'nin ülkenin Sada ve Hudeyde kentlerine 15 hava saldırısı düzenlediğini duyurdu.

DÜNYA

Yemen'deki Husiler, ABD ve İngiltere'ye "askeri gemilerini Kızıldeniz'den çekmeleri" çağrısında bulundu.