Magazin

Holding Dizisi Oyuncuları: ATV’nin Yeni Dizisinin Konusu Nedir?

Holding dizisi konusu ve hikayesiyle dikkat çekiyor. Yönetmen koltuğunda Deniz Yılmaz’ın oturduğu ATV Holding dizisi ne zaman başlayacak sorusu da gündemdeki yerini koruyor. İlk bölümü için sete çıkıldığı belirtilen dizinin yayın tarihine ilişkin detayları da paylaşıyoruz. İşte Holding dizisi oyuncuları ve konusu hakkındaki detaylar…

Abone Ol

Geçtiğimiz haftalarda tanıtımı yapılan ATV’nin Limon Yapım imzalı yeni dizisi Holding’in oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Osman Altınordu rolüyle usta oyuncu Erdal Özyağcılar’ın oyuncu kadrosuna dahil olmasıyla gündeme gelen Holding dizisi oyuncularını sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda Holding dizisi konusuna dair bilgileri de bu içerikte bulabilirsiniz!

Holding Dizisi Oyuncuları

ATV’de çok yakında yayınlanması beklenen Limon Yapım imzalı yeni dizi Holding oyuncuları merak ediliyor. Usta oyuncu Erdal Özyağcılar’ın da yer aldığı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin konusu ve hikayesi de merak ediliyor. Holding dizisi oyuncularını tam liste halinde sizlerle paylaşıyoruz.

Holding dizisi oyuncuları şu şekildedir:

  • Tuğba Sunguroğlu
  • Caner Topçu
  • Şebnem Hassanisoughi
  • Öznur Serçeler
  • Bade İşçil
  • Musa Uzunlar
  • Melisa Döngel
  • Erdal Özyağcılar
  • Macit Koper
  • Mustafa Üstündağ
  • Sadi Celil Cengiz
  • Ali İl
  • Gün Koper

Holding dizisi ne zaman başlıyor sorusuna yanıt arayan kişiler, dizinin konusuna dair detayları da araştırıyor. İşte ATV’nin yeni dizisi Holding’in konusu hakkındaki bilgiler…

Holding Dizisi Konusu

Holding dizisi oyuncuları merak edilirken, Erdal Özyağcılar’ın da kadroya dahil olması, ATV’de yayınlanacak dizinin şimdiden araştırılmasını sağlıyor. Holding dizisinin konusu, dizi hakkında en çok araştırılan konuların başında geliyor. İşte dizi hikayesi ve konusuna dair detaylar…

Holding dizisi konusu, dünya serbest dalış rekortmeni genç bir kadının, ülkedeki en büyük holdinglerden birisinin yönetimini ele geçirmek amacıyla mafyaya ve üvey kız kardeşlerine karşı vermiş olduğu zorlu savaşı ele almaktadır.

Dizinin oyuncu kadrosuna Osman Altınordu karakteriyle Erdal Özyağcılar’ın katılması ise diziye karşı ilgi uyandırdı.

Limon Yapım imzası taşıyan dizinin başrollerinde Tuğba Sunguroğlu ve Caner Topçu yer alıyor. Dizide dramatik bir hikâyenin ele alınması, beraberinde “İnsani bir kapitalizm mümkün mü?” sorusuna yanıt aranmasını sağlıyor.

ATV’nin yeni yapımı Holding dizisi oyuncuları arasında Erdal Özyağcılar, Macit Koper, Musa Uzun, Mustafa Üstündağ gibi isimler dikkat çekiyor.

Holding Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Holding dizisi oyuncuları ve konusu merak edilirken, dizinin ATV’deki yayın tarihi ise takipçileri tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor.

ATV’nin resmi sitesinde çok yakında ifadeleriyle belirtilen yayın tarihi, belirsizliğini koruyor. Peki, Holding dizisi ne zaman başlayacak? İşte yanıtı…

ATV’nin Limon Yapım imzalı yeni dizisi Holding, 7 Ekim 2024 tarihinde sete indi. Antalya Kaş’taki sahnelerinin 11 Ekim tarihine kadar bitirilerek İstanbul çekimlerinin başlaması bekleniyor.

Holding dizisi ne zaman başlıyor sorusuna henüz yanıt yokken, dizinin ilk bölümüyle yakın dönemde izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Holding Dizisi Nerede Çekiliyor?

Holding dizisi oyuncuları kadar aynı zamanda dizinin çekim yerleri de merak konusu oldu. Dünya serbest dalış rekortmeni bir kadının holdingi ele geçirmek amacıyla üvey kız kardeşleriyle ve mafyayla olan mücadelelerini konu alan Holding dizisi nerede çekiliyor?

Holding dizisinin hikayesi gereği ilk bölümler Antalya’nın Kaş ilçesinde çekilmektedir.

Kaş ilçesinde sete başlayan ekibin buradaki çekimleri tamamlandığında, asıl çekim yeri olan İstanbul’a dönmesi bekleniyor.

Holding dizisinin çekim yerleri olarak şu anda sadece Antalya ve İstanbul şehirleri bilinmektedir. Ancak ilerleyen bölümlerde sahnelerin farklı şehirlerde çekilmesi de mümkün.

Holding dizisi oyuncuları isimleri haricinde sıkça sorulan soruları sizler için yanıtlıyoruz. İşte detaylar…

Holding dizisi oyuncuları ve konusu hakkında merak ettiğiniz soruları yorumlar bölümüyle sorabilir, ayrıca görüşlerinizi paylaşabilirsiniz