3 ay önce SİYASET

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Kılıçdaroğlu’na yönelik açıklamalarına tepki göstererek, meselenin parti yetkililerince değerlendireceğini söyledi.

3 ay önce DÜNYA

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), güvenlik ve savunma ihtiyaçlarını karşılamak için Ukrayna'ya 225 milyon dolarlık ek güvenlik yardımı yapılacağını duyurdu.

3 ay önce DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Kocaköy ilçesinde serinlemek için çaya giren amca çocukları Enes (9) ve Mehmet Hüseyin Oruç (14), hayatını kaybetti.

3 ay önce Genel

OpenRafah adlı grubun üyeleri, İsrail'e silah desteğini sürdüren Almanya'yı Beyoğlu'ndaki İstanbul Başkonsolosluğu önünde protesto etti.

3 ay önce DÜNYA

Gazze Şeridi sınırında yer alan Be'eri yerleşim birimindeki İsrailliler, Hamas mensuplarının 7 Ekim 2023'te Be'eri'ye sızmasına neden olan istihbarat zafiyeti nedeniyle yetkilileri eleştirdi.

3 ay önce ANKARA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.

3 ay önce Genel

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde gece uğradığı silahlı saldırıda yaralanan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Timur Sevi, yaşamını yitirdi.

3 ay önce Genel

Rize'de, bıçaklı kavgada 2 kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan sanık, müebbet ve 34 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

3 ay önce GÜNDEM

Madımak ve Başbağlar katliamlarının faillerinin tespit edilmesi için verilen öneri, TBMM Genel Kurulu'nda, AKP ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi. CHP'nin araştırma önerisine Saadet Partisi ve DEM Parti'den ise destek geldi.

3 ay önce GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Birleşmiş Milletlerin (BM) Srebrenitsa'da yaşananları bugün soykırım ilan ettiğini ancak o dönem sustuğunu belirterek, "(Soykırım) O gün sustukları için oldu. Bugün ne oluyor? Bugün de Filistin için susuyorlar, gerekeni yapmıyorlar. Avrupa Birliği'nin (AB) çok sayıda üyesi üzerine düşeni tam olarak yapmıyor." dedi.