3 ay önce DİYARBAKIR

Diyarbakır Bağlar eski Belediye Başkanı AKP'li Hüseyin Beyoğlu’nun ve yakınlarının evlerine dün gece polis baskını gerçekleştirildi.

3 ay önce GÜNDEM

Adnan Oktar örgütüne ait yaklaşık 5 milyarlık mala el konuldu. Bunlar arasında zırhlı araçlar, villa, ev ve mücevherler de var.

3 ay önce DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) İletişim Direktörü Juliette Touma, İsrail saldırıları altındaki Gazze'de bir çocuk neslinin tamamını kaybetmenin eşiğinde olduklarını duyurdu.

3 ay önce YEREL

Maltepe'de yol çalışması yapan 4 işçiye çarparak ölmelerine neden olduğu gerekçesiyle yargılanan sürücünün 10 yıl hapse çarptırılmasına karar verildi.

3 ay önce GÜNDEM

Dünyaca ünlü bir kozmetik markası olan Nivea kimin sorusunu yanıtladık. Ayrıca markanın tarihçesinden ürün çeşitlerine kadar çeşitli bilgileri de derledik.

3 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Mesudiye Kurultayı’nda konuşan HES ve RES şirketlerinin temsilcilerinin gerçekleri çarpıtmaya çalıştığını belirten Ordu Çevre Derneği (ORÇEV) yönetim kurulu, “Şirket temsilcilerinin anlattıklarının hiçbiri doğru değil.” açıklaması yaptı.

3 ay önce Bilim, teknoloji

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü Tarım Makineleri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Caner Koç, bitki türlerine ait arı polenlerinin kolaylıkla ayrıştırılabilmesi için tasarladıkları yapay zeka destekli sınıflandırma makinesinin yüzde 90'ın üzerinde başarı sağladığını kaydetti.

3 ay önce YEREL

İzmir'de düzenlenen yasa dışı bahis operasyonunda gözaltına alınan sosyal medya fenomeni ve menajeri adliyeye sevk edildi.

3 ay önce SİYASET

AKP kulislerinde 23 Temmuz’da yapılacak Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında bazı genel başkan yardımcılarının görevden alınacağı iddia ediliyor.

3 ay önce ADVERTORIAL