3 ay önce EKONOMİ

Büyük giyim mağazaları sürekli istihdam sağlayan yerler arasındadır. Bu doğrultuda DeFacto maaşı ne kadar diye merak edilmektedir. İşte, detaylar...

3 ay önce SPOR

Başakşehir FK, Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı 33 yaşındaki milli stoper Serdar Aziz'i transfer gündemine aldı.

3 ay önce SİYASET

TBMM Başkanvekili Bozdağ, bazı basın yayın organlarında, Ayhan Bora Kaplan suç örgütü elebaşlarından olan, kırmızı bültenle aranan ve Macaristan'da yakalanan Serdar Sertçelik'in iddialarıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

3 ay önce YEREL

Tunç Soyer, 100 gün değerlendirmesi yaptı ve kendi dönemi ile ilgili iddialara yanıt verdi.

3 ay önce İNSAN HAKLARI

DEM Parti, "savaş ilanı" yetkisinin cumhurbaşkanlığına verilmesini sağlayan yönetmeliğin iptali istemiyle Danıştay'a başvurdu.

3 ay önce DÜNYA

Çin Dışişleri Bakanı Vang Yi, NATO'nun, Pekin'in Rusya'nın savunma sanayisini desteklediği yönündeki açıklamalarına tepki gösterdi.

3 ay önce DÜNYA

Nijerya'nın Niger eyaletinde bir maden ocağında meydana gelen göçükte, 9 kişi yaşamını yitirdi.

3 ay önce YEREL

Esenyurt'ta ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan kadının cesedi Beylikdüzü'nde bir inşaatta parçalanmış halde bulunurken, 1 şüpheli gözaltına alındı.

3 ay önce GÜNDEM

"Kuyu-8" operasyonları kapsamında gözaltına alınan, aralarında Neslihan Güngen ile eşi İnanç Güngen'in de bulunduğu 45 şüpheli adliyeye sevk edildi.

3 ay önce DÜNYA

Reuters, KDP kontrolünde her gün Erbil’den İran ve Türkiye’ye binden fazla tankerle en az 200 bin varil ucuz petrol taşındığını ortaya çıkardı. Haberde, kayıt dışı olan petrolden ayda yaklaşık 200 milyon dolar kazanç elde edildiği belirtildi.