3 ay önce DÜNYA

Gazze Belediyesi, İsrail ordusunun kentin doğusundaki Şucaiyye Mahallesi'nde yapıların yüzde 35'ini tamamen yok ettiğini açıkladı.

3 ay önce GÜNDEM

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal'ın Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili açıklamasına tepki gösterdi.

3 ay önce DÜNYA

ABD yönetimi tarafından Gazze'ye "insani yardım ulaştırma" vaadiyle kurulan ve "olumsuz hava koşulları" gerekçe gösterilerek sökülen yüzer liman, tamamen kaldırılacak.

3 ay önce YEREL

İBB kuruluşu İSKİ, İstanbul Avrupa 2. Bölge olarak adlandırılan Avcılar, Bakırköy, Başakşehir, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Çatalca, Esenyurt, Küçükçekmece ve Silivri ilçelerinde yetersiz kesitli derelerdeki ıslahını tamamladı.

3 ay önce BALIKESİR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Erdek’in Gedeve bölgesindeki sulama sorunlarını çözmek için harekete geçti. Başkan Akın’ın talimatıyla BASKİ ekipleri, 20 hektarlık zeytinlik alanı suyla buluşturacak. Çiftçilerin mağduriyetini gidermeyi amaçlayan bu adım, bölgedeki tarımsal verimliliği artıracak.

3 ay önce ADIYAMAN

Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, maaşları enflasyonun çok altında kalan emeklilerin yaşamını kolaylaştırmak amacıyla 'Emekli Lokantası ve Çay Evi' projesi açacaklarının müjdesini verdi.

3 ay önce DÜNYA

Nepal'de, kayan toprakla birlikte Trishuli Nehri'ne sürüklenen iki otobüste bulunan en az 65 kişi için arama-kurtarma çalışması başlatıldı.

3 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze kentinin güneybatısında 4 gün süren yoğun saldırılarının ardından bölgeden kısmen geri çekilmesiyle, yüzlerce yıkılmış ve yakılmış evin enkazında ve yollarda 56 Filistinlinin cesedi bulundu.

3 ay önce DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu, Rusya'nın kontrolündeki bölgede yer alan Zaporijya Nükleer Santrali'nden asker ve personelini acilen çekmesini ve tesisi derhal Ukrayna'ya iade etmesini talep eden karar tasarısını kabul etti.

3 ay önce MARDİN

Nusaybin ilçesinde 18 yaşındaki Şehmus Dıldar Keskin, şüpheli şekilde yaşamının yitirdi. Keskin’in yaşamına son verdiği iddia edildi.