3 ay önce Genel

Avrupa Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren İşkencenin Önlenmesi Komitesi (CPT), Yunanistan'ı, düzensiz göçmenlerin gözaltı koşullarını iyileştirmesi ve Türkiye'ye geri itmeleri durdurması konusunda uyardı.

3 ay önce DÜNYA

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Türkiye ile Suriye arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin, Suriye'de kapsamlı bir çözüme ulaşılması ve bölgesel güvenliğin artırılması açısından hayati önem taşıdığını belirterek "Bu nedenle ortaklarımızı mümkün olan her şekilde temasları sürdürmeye teşvik ediyoruz." dedi.

3 ay önce DÜNYA

Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Zaharova, sağlık durumu tartışma yaratan ABD Başkanı Biden için "Onu yeterli gibi göstermeye çalışanlar durumu daha da kötüleştirdi" dedi.

3 ay önce DÜNYA

İsveç Göçmenler Ofisi, Kur'an-ı Kerim yakma provokatörü Irak asıllı Salwan Momika'ya 1 yıllık oturma izni verildiğini açıkladı.

3 ay önce BİYOGRAFİLER

TikTok fenomeni olan Yaren Alaca kimdir sorusunu meraklıları için yanıtladık! İşte, ünlü sosyal medya fenomenine dair bilgiler...

3 ay önce MANİSA

CHP 31 Mart Yerel seçimlerinde Manisa’da Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 15 ilçe Belediye Başkanlığını almasından kısa süre sonra AKP li MKYK üyesi Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç’tan ilk ziyaret gerçekleşmişti.

3 ay önce BİYOGRAFİLER

Amedspor'un yeni teknik direktörü olan Ersun Yanal nereli ile birlikte özel hayatına dair bilgileri de paylaştık!

3 ay önce Genel

Sivas'ın Gölova ilçesinde tekerlekli sandalyesiyle sulama kanalına düşerek kaybolan bedensel engellinin cesedi gölette bulundu.

3 ay önce YEREL

Balıkesir'de motokuryelik yapan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı bıçakla öldüren 17 yaşındaki E.Ö'ye 24 yıl hapis cezası verildi.

3 ay önce İNSAN HAKLARI

Türkiye İnsan Hakları Vakfı, Türkiye’nin BM İşkenceye Karşı Komite’ye sunduğu Beşinci Periyodik Raporu’na karşı hazırladığı alternatif raporu, İHD İstanbul Şubesi’nde gerçekleştirdiği basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaştı.