3 ay önce SİYASET

Ümit Özdağ: "Bahçeli Erdoğan'ı tehdit etti, bir dosyayı elinde tutarak. Benim bildiğim, eski bir AKP'li bakan AKP’nin bütün karanlık diye nitelendirilen ilişkileriyle ilgili bir dosyayı Sayın Bahçeli'ye takdim etmiş."

3 ay önce DÜNYA

Yemen'deki İran destekli Husiler, Aden Körfezi'nde İsrail'e ait bir gemiyi ve İsrail'in Eylat kentindeki askeri noktaları hedef aldıklarını açıkladı.

3 ay önce DÜNYA

İsrail savaş uçaklarının Lübnan’ın güneyine düzenlediği topçu saldırısı sonucu Merciuyun Elektrik Santrali hizmet dışı kaldı.

3 ay önce DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden, Cumhuriyetçi partiden başkanlık için yarışan Donald Trump’a yönelik suikast girişim için, “Bu şiddetin normalleştirilmesine izin veremeyiz. Bu ülkedeki siyasi sicil çok kızıştı. Artık bunu soğutmanın zamanı geldi.” dedi.

3 ay önce SPOR

Arjantin, normal süresi 0-0 tamamlanan 2024 Kupa Amerika (Copa America) finalinde Kolombiya'yı uzatma bölümünde 1-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

3 ay önce YEREL

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, nesli tükenme tehdidi altındaki caretta caretta yavrularının denize yolculuğu başladı.

3 ay önce SPOR

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda finale kalan İspanya ve İngiltere Berlin Olimpiyat Stadı’nda kozlarını paylaştı. Heyecanlı geçen karşılaşma sonunda İngiltere'yi 2-1 yenen  İspanya dördüncü kez Avrupa'nın en büyüğü oldu.

3 ay önce YEREL

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ahşap tur teknesinde çıkan yangında 14 kişi yaralandı. Tekneden 102 kişi tahliye edildi.

3 ay önce BALIKESİR

Edremit ve Beldeleri Sokak Hayvanları Koruma Derneği öncülüğünde Akçay Atatürk Meydanı'nda toplanan hayvan hakları savunucuları, AKP'nin sokak hayvanlarına ötanazi yapılmasını öngören kanun teklifine karşı basın açıklaması yaptı. Belediye yükümlülüklerinin yerine getirilmediğini ve masum hayvanların yaşam mücadelesi verdiğini vurgulayan hayvanseverler, yasa teklifinin geri çekilmesi için çağrıda bulundu.

3 ay önce Siyaset

‘İçişleri Bakanlığı’ ibareli sahte dernek kartı bastığı için tutuklanan AK Gençlik Ocakları üyesi Ergin Vançin, "Suç olduğunu bilsek yapmazdık" dedi.