3 ay önce GÜNDEM

2024 KPSS Lisans'ın bugün gerçekleşen Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri oturumlarının soru kitapçıkları ve cevap anahtarları ÖSYM tarafından yayınlandı.

3 ay önce GÜNDEM

Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen toprak kayması sonucu 4 işçi göçük altında kaldı. İşçilerden birinin cansız bedenine ulaşılırken, diğeri yaralı olarak kurtarıldı. 2 işçiye ulaşma çalışması sürüyor.

3 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sabah saatlerinde 9 il için olan sağanak yağış uyarısını 20'ye çıkardı. Ayrıca sel ve su baskınları konusunda yurttaşlar uyarıldı.

3 ay önce GÜNDEM

Muğla'nın Marmaris ilçesinde tur teknesinde yangın çıktı. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tahliye ve söndürme çalışmalarının sürdüğünü duyurdu.

3 ay önce BALIKESİR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ürettiği Çam Balı, Çiçek Balı ve Meşe Balı, Londra Uluslararası Bal Ödülleri’nde üç ayrı kategoride Altın Ödül kazanarak dünya çapında büyük bir başarı elde etti. Kabakdere Mahallesi’nde uzman ellerde üretilen bu ballar, kalitelerini uluslararası alanda kanıtladı ve Türkiye’nin gururu oldu.

3 ay önce Siyaset

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremden etkilenen illerde şu ana kadar 76 bin konutu teslim ettiklerini söyledi. Kurum, "Yıl sonuna kadar 200 bin konutumuzu 11 ilde teslim edeceğiz" diye ekledi.

3 ay önce ADVERTORIAL
3 ay önce GÜNDEM

Hayvan hakları savunucuları, "Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi"ne karşı yurdun dört yanında basın açıklaması düzenledi. Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu 2'nci Başkanı Haydar Özkan, Ankara'da hayvan hakları savunucularının darp edildiğini öne sürdü.

3 ay önce DÜNYA

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın Donetsk bölgesinde Urojaynoye yerleşim birimini ele geçirdiklerini açıkladı.

3 ay önce LGBTİ

Antalya Attalos Meydanı'nda LGBTİ+ inisiyatifi açıklama yapmak isterken, polis müdahalesi gerçekleşti. Olayda 4 kişi gözaltına alındı.