3 ay önce DÜNYA

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın Pensilvanya'da düzenlediği seçim mitingi sırasında uğradığı saldırı, ülkedeki bireysel silahlanma yönündeki kanunları yeniden gündeme getirdi. Trump'ın silahlanma üzerine sözleri de tekrar gündem oldu.

3 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Devlet Opera ve Balesi (DOB) Genel Müdürlüğü tarafından İzmir'de düzenlenen 7. Uluslararası Efes Opera ve Bale Festivali, "Zorba" balesiyle son buldu. Festivali bu yıl 20 bin 500 kişi takip etti.

3 ay önce GÜNDEM

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir'deki elektrik kaçağı faciasına ilişkin 29 kişi hakkında gözaltı talimatı verildiğini açıklamıştı. Talimat sonrası 14 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

3 ay önce GÜNDEM

İki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği İzmir'deki sokaktaki bir esnaf, aynı yerde kendisine de 3 kere elektrik çarptığından bahsetti.

3 ay önce GÜNDEM

Ankara Valiliği, kentin batı ve güney ilçeleri için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yaptı. Ayrıca sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar için tedbirli olunmasını istedi.

3 ay önce DÜNYA

Rusya Dışişleri Bakanlığı, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın uğradığı saldırı hakkında, "Biden bunun yalnızca ABD iç siyasi yaşamının acı verici bir tezahürü olmadığını, aynı zamanda bir 'gelenek' olduğunu da söylemeliydi" dedi.

3 ay önce SPOR

İspanyol devi Real Madrid'in, Arda Güler'in ardından Fenerbahçe'de forma giyen bir futbolcuyu daha takibe aldığı iddia edildi.

3 ay önce Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik saldırıyı kınarken, "Kasım ayında yapılacak seçimlere şiddetin gölgesinin düşmemesini temenni ediyorum" dedi.

3 ay önce GÜNDEM

Büyükçekmece TEM Otoyolu'nda yakıt tankeri devrildi. Tanker sürücüsü ve yanındaki kişi hafif yaralanırken, İstanbul istikameti trafiğe kapandı.

3 ay önce GÜNDEM

İSKİ, İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranlarını yüzde 64,72 olarak açıkladı. Bu oran dün ise yüzde 65,11 olarak ölçüldü.