3 ay önce DÜNYA

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Nijer'de bulunan 300'e yakın ABD askerinin, 15 Eylül'e kadar ülkeden çekileceğini açıkladı.

3 ay önce DÜNYA

Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol, ABD ile imzaladıkları ortak nükleer caydırıcılık planının ardından Güney Kore-ABD işbirliğinin "nükleer temelli" bir ittifaka yükseldiğini belirtti.

3 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Çengel-7" operasyonlarında 3 bin 626 litre kaçak/sahte alkol ele geçirildiğini, 50 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

3 ay önce SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda, ekonomideki son durum, terörle mücadele ve bölgesel gelişmelerin ele alınması bekleniyor.

3 ay önce SİYASET

DEM Parti sözcüsü Ayşegül Doğan: "Hiçbir koşulda Ankara-Şam arasında kurulacak ittifak Kürt karşıtı olmamalı. Savaş karşıtı, çatışma karşıtı olmalı, halkların yararını gözetmeli."

3 ay önce GÜNDEM

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, 59 personel istihdam edecek.

3 ay önce EĞİTİM

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, "2024-YKS" sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek, adaylara, "Tercih sürecinde, yapay zeka başta olmak üzere bu yıl ilk defa öğrenci alacak lisans ve ön lisans programlarını dikkatle incelemeniz sizler için faydalı olacaktır." önerisinde bulundu.

3 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) gök gürültülü sağanak yağış için uyardı.

3 ay önce YEREL

Manisa Valiliği, Soma ilçesinde ormanlık alanda çıkan ve tedbir amaçlı 2 mahallenin boşaltıldığı yangına ilişkin, bölgede tedbir amaçlı elektriğin kesildiğini, rüzgarın etkisi altında olan bölgede yangına müdahalenin devam ettiğini bildirdi.

3 ay önce DÜNYA

İsrail ordusu, Lübnan’ın güneyinden ülkenin kuzeyindeki Kiryat Şimona bölgesine 20 füze atıldığını bildirdi.