3 ay önce YEREL

Antalya'nın Kemer ilçesinde geçirdiği tekne kazası sonucu ağır yaralanan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar, hastanede hayatını kaybetti.

3 ay önce YEREL

İzmir'in Konak ilçesinde sağanak yağıştan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili tutuklanan 14 şüpheli arasında İZSU Genel Müdürlüğü ve Gdz Elektrik'in daire başkanı ve bölge yöneticilerinin de olduğu, ek gözaltı talimatı bulunan 5 kişiden 3'ünün yakalandığı belirtildi.

3 ay önce GAZİANTEP

DEVA Partisi Gaziantep Milletvekili Ertuğrul Kaya, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Gaziantep Üniversitesi’nin akademik ve tercih sıralamasındaki gerilemesine neden olan siyasi müdahaleleri eleştirdi.

3 ay önce GÜNDEM

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz başkanlığındaki CHP heyeti, İrlanda Meclisi Başkanı Seon O Fearghail ve beraberindeki milletvekillerinden oluşan heyet ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde görüştü.

3 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Muğla'nın Ortaca ilçesindeki İztuzu Plajı'nda yumurtadan çıkan caretta caretta yavrularının denizle buluşma süreci başladı.

3 ay önce DÜNYA

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, ABD'de yönetim değişse de yeni yönetimle çalışmak zorunda olduklarını belirterek "Onların desteğine ihtiyacımız var." ifadesini kullandı.

3 ay önce KAHRAMANMARAŞ

6 Şubat 2023'teki depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, 41 kişinin yaşamını yitirdiği Pınar Apartmanı'nın yıkılmasına ilişkin 3 sanığın yargılanmasına devam edildi.

3 ay önce DÜNYA

Microsoft’a siber güvenlik hizmeti veren CrowdStrike’tan kaynaklanan küresel iletişim kesintisinden İngiltere'de uçak ve tren seferleri ile sağlık ocaklarındaki randevu sistemleri de etkilendi.

3 ay önce GÜNDEM

Yargıda toplu izin kullanımı anlamına gelen adli tatil yarın başlayacak.

3 ay önce BALIKESİR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, "Sahip Çıkıyoruz, Sahipsiz Bırakmıyoruz" projesiyle sokak hayvanı sahiplendirme seferberliği başlattı. "candostlar.balikesir.bel.tr" web sitesi üzerinden vatandaşların kolayca hayvan sahiplenmesine imkan tanıyan proje, TBMM’ye sunulan sokak hayvanlarının öldürülmesini kapsayan yasa tasarısına karşı bir önlem niteliği taşıyor. Başkan Akın ve eşi Arbil Akın da bizzat sahiplendikleri hayvanlarla projeye destek verdi.