3 ay önce YEREL MEDYA KOORDİNASYONU

Geçtiğimiz hafta arkadaşları ile birlikte ziyaret için gittiği Baba ocağı Makedonya’da 69. Yaş günü kutlayan Cevdet Cömert, geçirdiği kalp krizi sonrasında kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak yaşama veda etti.

3 ay önce DÜNYA

ABD'li bir yetkili, ABD'nin Orta Doğu temsilcisi Brett McGurk'ün Gazze çatışmasıyla ilgili istişarelerde bulunmak üzere BAE ile Ürdün'ü ziyaret edeceğini söyledi.

3 ay önce KÜLTÜR & SANAT

ATV'nin sevilen dizisi Hudutsuz Sevda oyuncuları listesi merak ediliyor. Tüm kadroyu ve yeni giren oyuncuları derledik.

3 ay önce GÜNDEM

Esenyurt’ta günlük kiralık evde bir kadın ölü olarak bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

3 ay önce GÜNDEM

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, başvuru yapmak üzere geldikleri AYM önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

3 ay önce YEREL

Erzincan'da otomobilin, park halindeki kamyona arkadan çarpması sonucu Ağrı İl Emniyetinde görevli komiser ile annesi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

3 ay önce ORTADOĞU

Hizbullah Hareketi, Lübnan'ın güneyinden İsrail'in yasa dışı yerleşim birimleri ile askeri üssünü katyuşa ve kendileri tarafından yapılan "Vabel" füzesiyle hedef aldıklarını duyurdu.

3 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı tarafından bu yıl 12'incisi gerçekleştirilecek Boğaziçi Film Festivali, 18-25 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacak.

3 ay önce GÜNDEM

Palyaşımlı araç üzerine bir girişim olan Martı TAG sürücü ne kadar kazanıyor sorusuyla merak ediliyor. Kilometre başına kaç TL olduğunu da cevapladık!

3 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Sevilen film serisi Recep İvedik'in her filmi başka bir mekanda bambaşka bir olay ile geçiyor. Peki, Recep İvedik 7 nerede çekildi? Merak edilen köy hakkındaki soruları yanıtladık.