3 ay önce GÜNDEM

DEM Parti, "görevi kötüye kullandıkları, halkı yanılttıkları ve emekçilerin maaşlarının düşük belirlenmesine neden oldukları" gerekçesiyle TÜİK hakkında suç duyurusunda bulundu.

3 ay önce DÜNYA

İsrail'in aylardır saldırı düzenlediği Gazze Şeridi'nde iki evi hedef alması sonucu 4'ü çocuk 12 Filistinli hayatını kaybetti.

3 ay önce BİLİM & UZAY

Denizli'nin Beyağaç ilçesindeki Topuklu Yaylası'nda, gök bilimci Prof. Dr. Ethem Derman'ın ismini taşıyan gökyüzü gözlem etkinliği, Tahsin Demirciler ve Kalebey Yerel Eylem Grubu Derneği Salih Tayfun Dindar ile gerçekleştirildi. Bu etkinliğin önemli düzenleyicilerinden fizik öğretmeni Tahsin Demirciler’in sunumu dikkat çekti.

3 ay önce EMEK DÜNYASI

Baskı ve mobbing nedeniyle İntihar eden LC Waikiki mağazasında reyon yönetici olarak çalışan Muhammed Yavuz, ardında, “Bu bir intihar vakası değildir. Cellatlığını E.C’nin yaptığı bir idam vakasıdır” maili bıraktı.

3 ay önce DÜNYA

İngiltere, Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansına (UNRWA) ocak ayında kestiği finansman desteğine devam edeceğini açıkladı.

3 ay önce GÜNDEM

İmamoğlu, Nevşehir’de Hacıbektaş Mihmandar Projesi Teslim Töreni’ne katıldı. “Önümüzdeki genel seçimde iktidar olmak istiyoruz. Milletine hizmette sınır tanımayan çok özenli kadrolarla, bir kişiyi bile o sıcacık Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, o güçlü ama şefkatli kollarının, vücudunun dışına tutmayacak, 86 milyonda bir kişiyi bile dışarıda tutmayacak, birleştirecek bir dönemi hep birlikte bu ülkeye kazandırmak istiyoruz. Sorumluluğumuz büyük. Allah yolumuzu açık etsin” ifadelerini kullandı.

3 ay önce DÜNYA

Avrupa Birliği (AB), İsrail Meclisinde (Knesset) "Filistin devletinin kurulmasına karşı çıkan" önergenin kabul edilmesini esefle karşıladı.

3 ay önce DÜNYA

İsrail ordusu, Tel Aviv'e gece düzenlenen saldırıdaki insansız hava aracının (İHA) İran yapımı olduğunu ve Husiler tarafından Yemen'den fırlatıldığını değerlendirdiklerini açıkladı.

3 ay önce GÜNDEM

Selahattin Demirtaş, "Bugün cezaevinden sesleniyorum, yarın bakarsınız iktidar olarak sesleneceğim. Selahattin Demirtaş olarak bir gün Türkiye Cumhuriyeti devletini ben yöneteceğim, biz yöneteceğiz. Devran döndüğünde intikamcı davranmayacağız, ama bütün bunların hesabını soracağız. Benim cezalandırmam ahlaken de size doğru gelebilir; ama devleti seviyorsanız çetelerin siyasi beklentileri doğrultusunda hareket etmektense onları yargılarsınız." dedi.

3 ay önce GÜNDEM

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonun ardından Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da tutuklandığı davayla ilgili düzenlenen Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporunun detaylarına ulaşıldı.