2 ay önce SİYASET

Özgür Özel: "Erken seçimin iki tane teknik şartı var, ikisi de Erdoğan'ın elinde. Yapabilecek olsam yapmaz mıyım? Seçime girmeyi teklif ediyorum dediğimde Erdoğan kaçarsa 1 yıl kala erken seçim yapmam, bir daha aday olamazsın."

2 ay önce GÜNDEM

Sinan Ateş davasına ‘mağdur’ olarak katılma talebinde bulunan MHP, mahkemeye 154 kişinin listesini vererek mahkemeye çağrılmasını istemiş. Mahkeme heyeti tarafından bu başvuru reddedilirken, söz konusu başvurunun detayları ise dikkat çekti.

3 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji, 22 Temmuz hava tahmin raporunu açıkladı. Rapora göre; Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Edirne, Kırklareli, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzey ve Van'ın doğu çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

3 ay önce DÜNYA

ABD'de Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı ve eski Başkan Donald Trump'a miting sırasında suikast girişiminde yaşananlara ışık tutan 5 maddelik bir ön bulgu raporu yayımlandı.

3 ay önce BALIKESİR

Sanatçı Gizem Babacan Yoğurtcu, pandemi döneminde geri dönüşüm malzemeleri kullanarak oluşturduğu dikkat çekici eserleriyle ‘Göz Görmez Bilinç Görür’ sergisini 15 Ağustos 2024 tarihinde Konak Macha Boutique & Lounge’da sanatseverlerle buluşturuyor. Sergi, toplumsal sorunlara sanatsal bir dille dikkat çekmeyi amaçlıyor.

3 ay önce RİZE

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, çay üreticilerinin yaşadığı mağduriyetlere ve Çay Kanunu'nun geciktirilmesine tepki göstererek, "Çay stratejik bir üründür, kanunla korunmalıdır. Yapılacak çay kanunu ile ilgili düzenlemelerin, müstahsil hakları, Çaykur’ un ve bölge ekonomisinin güçlenmesi, Türk çayının geleceği açısından birçok faydaları olacaktır." dedi.

3 ay önce DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden’ın kasımda yapılacak başkanlık seçimlerinden çekilip yerine yardımcısı Kamala Harris’i işaret ettikten sonra, Harris’e bir destek de California Valisi Gavin Newsom'dan geldi.

3 ay önce DÜNYA

Nijerya'nın Benue eyaletinde düzenlenen silahlı saldırıda 18 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

3 ay önce DÜNYA

Eski ABD başkanları Barack Obama ve Bill Clinton, Başkan Joe Biden'ın seçim yarışından çekilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

3 ay önce Siyaset

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kıbrıs'ta yaptığı açıklamaları eleştirerek "Şam'a, Irak'a, İran'a, Yunanistan'a çözüm eli. Çözüm niye Kürtler için yok" dedi.