2 ay önce DÜNYA

İsrail askerlerinin, Gazze Şeridi'nde Birleşmiş Milletlere (BM) ait konvoya ateş açtığı, saldırıda bir araçta hasar oluştuğu, can kaybı yaşanmadığı bildirildi.

2 ay önce GÜNDEM

Gazeteci Abdulkadir Selvi: "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, CHP Genel Başkanlığı ve cumhurbaşkanı adaylığına giden yolda yeni kasetler konuşuluyor. Yerel yönetimlerden CHP Genel Merkezi’ne, oradan cumhurbaşkanı adaylığına giden sürecin yapı taşları kasetlerle döşenmek isteniyor."

3 ay önce AĞRI

Tırmandıkları Ağrı Dağı'nda olumsuz hava koşulları nedeniyle kaybolan iki kişinin cesedine ulaşıldı.

3 ay önce GÜNDEM

Reklam Kurulu, yılın 7 ayında aldatıcı reklam veya haksız ticari uygulamalar nedeniyle işletmelere 148 milyon 783 bin 980 liralık idari para cezası uygulanmasını kararlaştırdı.

3 ay önce DÜNYA

İsrail, 7 Ekim'den bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde daha önce "güvenli" ilan ettiği bölgede "operasyon düzenleneceğini" açıklayarak Filistinlilerin derhal bölgeyi boşaltmasını istedi.

3 ay önce GÜNDEM

EMEP Milletvekili Sevda Karaca, Perihan Koca ile ilgili iddiaları nedeniyle gazeteci Cüneyt Özdemir’e tepki gösterdi. Karaca, “Cüneyt Özdemir, sizin yaptığınız gazetecilik değil, tetikçilik.” dedi.

3 ay önce SPOR

Süper Lig'de yeni sezonun öncesi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, bir isimde daha mutlu sona ulaştı. Sarı-Lacivertliler golcü futbolcu Youssef En-Nesyri'yi de getirmeye çok yakın.

3 ay önce VAN

İpekyolu ilçesinde bir eve yapılan baskında 3 kişi gözaltına alındı.

3 ay önce YEREL

Gaziantep'te işçileri taşıyan 2 minibüsle tırın karıştığı kazada 1'i ağır, 21 kişi yaralandı.

3 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen "Kuyu-11" operasyonunda, elebaşılığını Tuncer Aslan'ın yaptığı suç örgütünün çökertilerek, 61 şüphelinin yakalandığını bildirdi.