2 ay önce GÜNDEM

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Esad ile görüşebileceğini söylemesinin ardından olası görüşmenin yeri ve zamanıyla ilgili henüz net bir bilgi yok. Daily Sabah gazetesinde, konuya yakın bir kaynağın verdiği kulis bilgileri yer aldı.

2 ay önce SİYASET

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. İki lider gündemde yer alan 'yeni Anayasa' söylemlerine ilişkin açıklama yaptı.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

AFAD verilerine göre Çanakkale Ezine açıklarında 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.9 olarak açıkladı.

2 ay önce ŞIRNAK

Şırnak’ın Güçlükonak ilçesinde Dicle Nehri’nde balık avlamaya giden bir kişi, yabancı cismin patlaması sonucu ağır yaralandı.

2 ay önce DÜNYA

Sınır Tanımayan Doktorlar (MSF), "Sudan'daki insanlar her zamankinden daha fazla şiddetin, yerinden edilmenin ve sağlık sisteminin çöküşünün ölümcül bedelini ödüyor." ifadesini kullandı.

2 ay önce BİYOGRAFİLER

Hazar Ergüçlü son aylarda İnci Taneleri dizisinde canlandırdığı 'Dilber' karakteriyle büyük bir çıkış yakaladı. Birçok kişi de Hazar Ergüçlü aslen nereli diye merak ediyor. İşte, yanıtlar...

2 ay önce GÜNDEM

DEM Parti'li Iğdır Belediyesi’nin seçimden hemen önce işe alındıkları gerekçesiyle işten çıkardığı işçilerin oturma eylemleri devam ediyor. Iğdır emniyeti, yayınladığı açıklama ile emniyet müdürüne sahip çıktı, DEM Parti ve belediyeyi sert bir dille eleştirdi.

2 ay önce DÜNYA

Hırvatistan'ın Daruvar şehrinde yaşlı bakımevine düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti.

2 ay önce DÜNYA

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, ABD Başkanı Joe Biden'ın kasımda yapılacak başkanlık seçimlerinden çekilmesine ilişkin "ABD'de kimin başkan olduğunun ülkesi için önemli olmadığını ancak ABD'nin İran'a karşı politikalarında köklü değişikliğin ilişkilerin seyrini değiştirebileceğini" söyledi.

2 ay önce DÜNYA

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), Ekim 2023'ten bu yana işgal altındaki Batı Şeria'da toplam 143 Filistinli çocuğun öldürüldüğünü ve söz konusu dönemden önceki 9 aya kıyasla öldürülen çocukların oranında yaklaşık yüzde 250'lik artış yaşandığını bildirdi.