2 ay önce BALIKESİR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Ahmet Akın'ın liderliğinde, üniversite sınavına giren gençlere tercih döneminde destek olmak amacıyla 20 ilçede tercih noktaları açıyor. 24 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında uzman eğitmenler, her gün 09.00-18.00 saatleri arasında gençlere rehberlik edecek.

2 ay önce MANİSA

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, kent genelinde günlerdir yaşanan elektrik kesintisiyle ilgili açıklama yaptı. Başkan Özalper, "Özelleştirmenin sonuçlarını acı bir şekilde tecrübe ediyoruz. Vatandaşların zor bela aldığı yarım kilo kıyma çözüldü, 40 derece sıcaklıkta klimalar çalışmıyor, soğuk su yok" dedi.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Netflix'in yıldızlarla dolu Şahmaran dizisi 2.sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor! Peki, Şahmaran nerede çekildi? Mistik atmosferiyle seyirciyi etkileyen dizinin hangi il ve ilçelerde çekildiğine yer verdik.

2 ay önce DÜNYA

Avrupa Birliği (AB), Ermenistan ile vize serbestisi konusunda görüşmeleri başlatma kararı alındığını duyurdu.

2 ay önce BİYOGRAFİLER

EURO 2024'ü geride bırakırken şampiyonanın en öne çıkan isimleri de açıklandı. Arda Güleri' geçerek listede birinci sıraya oturan Lamine Yamal kimdir ve kaç yaşındadır soruları de en merak edilenlerden oldu. İşte genç futbolcu Yamal hakkında bilgiler...

2 ay önce GÜNDEM

TOM 8. Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. Yapılan seçim sonucu, Av. Sedef Erken Sekreterya olarak seçildi.

2 ay önce İSTANBUL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin olanaklarından biri olan tesisler, Büyükada'da tatil imkanı sunuyor! Büyükada Beltur otel fiyatları güncel olarak ne kadar sorusunu yanıtlıyoruz. Otel ve imkanları hakkında bilgilere de ulaşabilirsiniz.

2 ay önce DÜNYA

İsrail ordusu, 7 Ekim saldırılarında Hamas tarafından esir alınan Alexander Dancyg ve Yagev Buchshtab'ın birkaç ay önce Han Yunus'taki saldırılar sırasında "yanlışlıkla" öldürülmüş olabileceklerini doğruladı.

2 ay önce DÜNYA

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ne 290 gündür sürdürdüğü saldırılara ilişkin bilgi verildi.

2 ay önce DÜNYA

Avrupa Birliği (AB), Rusya'ya uyguladığı ekonomik yaptırımların süresini 6 ay uzatma kararı aldı.