2 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatı ve satışı yapanlara yönelik düzenlenen Narkoçelik-28 operasyonlarında 59 şüphelinin yakalandığını, 2 ton 294 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini bildirdi.

2 ay önce DÜNYA

Kovid-19'a yakalandığı günden bu yana Delaware eyaletinde dinlenen ABD Başkanı Joe Biden'ın, Kongre'de konuşma yapmak üzere Washington'a gelen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile 25 Temmuz Perşembe günü görüşmesi bekleniyor.

2 ay önce SİYASET

AKP'li Tuğrul Türkeş, Osman Kavala'yı ziyaret edeceğini açıklamasının ardından MHP ve İYİ Partili kardeşi Ayyüce Türkeş Taş'tan gelen tepkilere Mehmet Akif Ersoy'un şiiriyle yanıt verdi.

2 ay önce DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden'ın 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçiminde adaylıktan çekilip yerine önerdiği Kamala Harris, son 24 saatte 81 milyon dolar bağış toplayarak bu alanda bir rekora imza attı.

2 ay önce GÜNDEM

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriye Devlet Başkanı Esad ile Rusya'nın başkenti Moskova'da görüşeceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

2 ay önce GÜNDEM

Gazetemiz yazarı Barış Terkoğlu’nun ortaya çıkardığı ‘154 kişilik liste’ üzerine sosyal medya hesabından paylaşım yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız “bölücü hainlerle seçimler dahil her türlü yol arkadaşlığı yapan gazeteci, akademisyen gibi sıfatlar taşıyan etki ajanlarının Ülkücü - Milliyetçi Harekete karşı sergiledikleri saldırgan tutumu dikkatle izliyoruz” dedi.

2 ay önce DÜNYA

ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle, eski Başkan Donald Trump'a yönelik suikast girişimiyle ilgili tüm sorumluluğu aldığını ve suikast girişiminin "Gizli Servis'in en büyük operasyonel başarısızlığı" olduğunu söyledi.

2 ay önce SİYASET

İYİ Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ersagun Yücel partisinden istifa etti.

2 ay önce GÜNDEM

Ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından, emekli maaşlarının yüksek olduğunu söyleyen iktidara yakın Taha Hüseyin Karagöz'ün paylaşımına yaptığı yorum nedeniyle tehdit edildiğini duyurdu.

2 ay önce SİYASET

İYİ Parti'de Başkanlık Divanı üyeleri, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu başkanlığında bir araya geldi.