2 ay önce DÜNYA

Filistinli gruplar, Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) çatısı altındaki tüm güçlerin "kapsamlı bir ulusal birliğe" ulaşma ve geçici uzlaşı hükümeti kurma konusunda anlaşmaya "varmak üzere" olduklarını duyurdu.

2 ay önce ORTADOĞU

İran Devrim Muhafızları Ordusu, Basra Körfezi'nde akaryakıt kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle Togo bandıralı bir petrol tankerine el koyduğunu duyurdu.

2 ay önce DÜNYA

Eski ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, ABD Başkanı Joe Biden’ın adaylıktan çekildiğini açıklamasının ardından yerine işaret ettiği ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e destek vereceğini bildirdi.

2 ay önce SİYASET

DEVA Partisi üyesi Salih Efe, partisinin genel başkanlığına adaylığını duyurdu.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Prof. Dr. Naci Görür, Çanakkale’de meydana gelen depreme ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

2 ay önce ORTADOĞU

ABD ordusu, 40 araçtan oluşan askeri takviye konvoyu Rojava’nın Haseke kentindeki askeri üsse ulaştı. Azami menzili 443 km olan 4 adet Avenger Hava Savunma Sistemi de üsse ulaştı.

2 ay önce DÜNYA

İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Gazze'de sivillerin ölüm, hastalık ve yerinden edilmeyle karşı karşıya olduğunu belirterek, "Acil bir ateşkese, esirlerin salıverilmesine ve çok büyük ölçüde insani yardım girişine ihtiyacımız var. Hükümetimizin politikası budur. Acil ateşkes, bunları başarmanın tek yoludur." dedi.

2 ay önce GÜNDEM

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in, Suriye Devlet Başkanı Sayın Esad ile görüşeceğini ifade edebiliriz. Ancak bu görüşmenin tarihi, yeri ve zamanı henüz kesinleşmiş, netleşmiş değil" dedi.

2 ay önce DÜNYA

Ben Affleck ile boşanma aşamasında olduğu konuşulan Jennifer Lopez, hayatına kaldığı yerden devam ediyor. JLo, gösterişli partilerle 55'inci yaşına girişini kutladı.

2 ay önce Genel

Bağcılar'da, kontrolden çıkan minibüsün karşı şeride geçerek otomobille çarpışması sonucu 1'i ağır 7 kişi yaralandı.