2 ay önce BURDUR

Burdur'un Yeşilova ilçesinde iki otomobil çarpıştı. Yaşanan trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

2 ay önce DÜNYA

Rusya Savunma Bakanlığı, Karadeniz üzerinde İngiltere’ye ait iki Eurofighter Typhoon savaş uçağı ve bir RC-135 stratejik keşif uçağı tespit etmeleri üzerine Rus Su-27 savaş uçağı kaldırıldığını bildirdi.

2 ay önce ORTADOĞU

İran, İngiltere'nin bir İranlıyı ABD'nin tek taraflı yaptırımlarını ihlal etmek suçlamasıyla tutuklayarak daha sonra ABD'ye iade etmesinin ardından İngiltere'nin Tahran Büyükelçisini Dışişleri Bakanlığına çağırdı.

2 ay önce SAĞLIK

Çin'de kanser olduğu düşünülen kişinin akciğerinde biber parçası tespit edildi.

2 ay önce Genel

Muğla'nın Bodrum ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

2 ay önce GÜNDEM

TBMM Vergi Paketi görüşmelerinde gerginlik yaşandı. DEM Parti Milletvekili Ali Bozan'ın 'hırsızsınız' demesi üzerine AKP'li vekiller Bozan'ı darbetti.

2 ay önce Genel

Muğla'da geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina'nın cenazesi özel bir şirket aracılığıyla akşam uçakla ülkesine gönderilecek.

2 ay önce Genel

''Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından hakkında açılan dava kapsamında Dilan Polat'ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi.

2 ay önce SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığına yeniden seçildi.

2 ay önce GÜNDEM

Adalar Belediyesi'ni ziyareti sonrası soruları yanıtlayan CHP lideri Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Sarayda oturanların elini sıkmayacağım" çıkışına yanıt verdi. "Sayın Kılıçdaroğlu'nun değerlendirmelerini neden üstüme alayım? " diyen Özel, "Kemal Bey hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi, çok istedi ama olmadı" ifadelerini kullandı.