2 ay önce Genel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün İstanbul'daki Necaattin Camisi'nin imamını okla yaralayan şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

2 ay önce BİYOGRAFİLER

Kerimcan Durmaz'ın yakın arkadaşı olarak bilinen Samet Liçina nereli sorusu, videolardan tanıyanlar ve hayranları olanlar için merak konusu! İşte, Samet Liçina'ya dair edindiğimiz bilgiler...

2 ay önce DÜNYA

Kanada Merkez Bankası (BoC), art arda ikinci toplantıda politika faizini 25 baz puan düşürerek yüzde 4,5'e indirdi.

2 ay önce GÜNDEM

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Delegasyonu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'in Osman Kavala'yı ziyaret etmek istediği yönündeki açıklamasına ilişkin, "Değerlendirme aşamasındayız, gerekli kararı veririz" dedi.

2 ay önce YEREL

CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz hakkında "ötanazi" yasasına karşı kentte düzenlenen bir eylemde yaptığı konuşma nedeniyle soruşturma başlatıldı.

2 ay önce MANİSA

Manisa’nın yetiştirdiği önemli judoculardan olan Milli Judocu Fidan Ögel, ülkemizi Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda temsil edecek.

2 ay önce EKONOMİ

İBB'nin yaptığı indirimle Kent Lokantaları'ndaki 40 TL yemek ücreti 35 TL'ye düştü.

2 ay önce MANİSA

Manisa’da Sultani sofralık çekirdeksiz üzümde hasat izninin verilmesinin ardından ilk makas vuruldu, ilk hasat gerçekleşti. Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk, Şehzadeler ilçesinde bulunan Tekeliler Mahallesindeki ilk üzüm hasadını katıldı.

2 ay önce EĞİTİM

Üniversite adayları için Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) tercih dönemi yarın başlayacak.

2 ay önce OSMANİYE

CHP Osmaniye İl Başkanı Baha Ünlü, görevinden istifa ettiğini bildirdi. Nedenine ilişkin bir açıklama yapmadı.