2 ay önce Genel

Anadolu Otoyolu'nun Sakarya kesiminde hafif ticari araç ile minibüsün çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

2 ay önce SPOR

Polat Holding'in kurucusu ve Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Adnan Polat'ın babası olan İbrahim Polat, vefat etti.

2 ay önce DÜNYA

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin (BMGK) bazı üyeleri, BM Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansına (UNRWA) yönelik saldırılara karşı çıktı.

2 ay önce BURSA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Emekliler değil, asgari ücretliler, esnaf, çiftçiler değil, işte biz bu küfeye ne yük koyarsan koy taşırız. Taşıyamayan bırakacak, taşıyanlar gelecek. Getir sandığı, küfeyi biz taşıyacağız" dedi.

2 ay önce DÜNYA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın Moskova'daki görüşmesinde AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Esad ile görüşme" talebinin gündeme gelmediği belirtildi. Putin’in, Esad’dan Erdoğan ile görüşme talebinde bulunmadığı ifade edildi.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Türk televizyon tarihinin en unutulmaz dizilerinden biri olan 'Bizimkiler'in çekildiği Kadıköy'deki Şale Apartmanı, kentsel dönüşüm tartışmalarıyla gündemde.

2 ay önce DÜNYA

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Ermenistan-Türkiye sınırındaki Margara Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu.

2 ay önce SİYASET

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 7'nci CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Ankara'da Mustafa Kemal Mahallesi Barış Sitesi'ndeki ofisinde ziyaret etti. Ziyaretin ardından gazetecilerin soruları üzerine Kılıçdaroğlu, Babacan ile ekonomi, dış politika, eğitim konularında düşüncelerini paylaştıklarını, verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde saat 18.27’de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

2 ay önce Genel

Pendik'te trafikte motosiklet sürücüsünü silahla tehdit eden bir kişi yakalandı.