2 ay önce BİYOGRAFİLER

Kısa sürede oyunculuk performansıyla ünlü olan İlayda Alişan kimdir sorusunu yanıtlıyoruz. Güzel ve başarılı oyuncunun meslek sürecine ve özel hayatına dair edindiğimiz bilgileri paylaştık.

2 ay önce ADVERTORIAL

Datça Muğla’ya bağlı 13 ilçeden biri, Selimiye ise Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı bir köyü. Yaz aylarının en sevilen turistik lokasyonları arasında gelen Datça, Selimiye gibi mutlaka görülmesi gereken benzersiz noktalara sahip. Ege Denizi’nin tadını çıkartmak ve yüzmek için tercih edebileceğiniz pek çok koy ve plaj bu noktalarda yer alır.

2 ay önce DİYARBAKIR

Diyarbakır'da yıllar sonra bir ilk gerçekleşti. Diyarbakır 2024 yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısına, DEM Partili Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ayşe Serra Bucak Küçük de katıldı.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Sevilen komedi dizisi Ayak İşleri 4.sezon ne zaman sorusu, hayranları tarafından merak ediliyor. Biz de Ayak İşleri 4.sezonuna dair yakılan ışığın ardından edindiğimiz bilgileri paylaştık.

2 ay önce YEREL

İzmir'in Dikili ilçesinde ormanlık alanda başlayan ve yerleşim yerlerine yaklaşan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

2 ay önce BİYOGRAFİLER

Youssef En-Nesyri nereli sorusu Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuyu kadroya katması sebebiyle aratılmaktadır. Fenerbahçe'nin yeni ismi hakkında detayları açıkladık!

2 ay önce SİYASET

Türkiye-Filistin Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Hasan Turan, soykırımı alkışlayan ABD'li senatörlerin bu kara lekeyi nesiller boyu taşıyacağını belirterek, "Alkışlanan şüphesiz Netanyahu değil soykırımdır, katliamdır." ifadesini kullandı.

2 ay önce GÜNDEM

AKP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, 'Osman Kavala' tartışmasında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un açıklamalarının ardından sert bir açıklama yaptı. Türkeş, Tunç'un dosyayı sümenaltı etmeye çalıştığını belirtti.

2 ay önce BİYOGRAFİLER

Kan Çiçekleri dizisinde Dilan karakteriyle izleyici karşısına çıkan Yağmur Yüksel kimdir sorusunu yanıtlıyoruz!

2 ay önce GÜNDEM

İBB’nin "Private Residences İstanbul at Etiler" projesinin iptali başvurusuyla İstanbul 9.İdare Mahkemesi'nde açtığı davada karar açıklandı.