2 ay önce ANKARA
2 ay önce Genel

Kenan Işık'ın cenazesi Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi

2 ay önce SİYASET

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Tahran'da suikasta kurban giden Hamas Lideri Haniye için bir başsağlığı mesajı yayımladı. Demirtaş, mesajında "Zulme karşı direnişle geçirilmiş her hayat anlamlıdır, saygındır. Filistin Halkı'nın liderlerinden Haniye de her daim bu şekilde anılacaktır" dedi.

2 ay önce ORTADOĞU

İran'ın başkenti Tahran'da suikasta uğrayan Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin Katar'da defnedileceği açıklandı.

2 ay önce ORTADOĞU

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'ye yönelik suikast, İsrail işgali altındaki Batı Şeria'nın birçok bölgesinde protesto edildi.

2 ay önce VAN

DEM Parti İl Eşbaşkanları Veysi Dilekçi ve Gülşen Kurt'un da aralarında olduğu 11 kişi, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

2 ay önce ANKARA

"Filistin halkının bölgemizin ayrılmaz bir unsuru olmaya devam edeceğini hatırlatır ve yaşanmakta olan tırmanmanın yeni coğrafyalara sıçramadan soğukkanlı bir yaklaşımla yatışması için elden gelen her imkanın değerlendirilmesinin gerektiğine inanıyoruz"

2 ay önce ADVERTORIAL
2 ay önce ORTADOĞU

İran'da Hamas Lideri İsmail Haniye'nin Tahran'da suikast sonucu öldürülmesi nedeniyle 3 günlük ulusal yas ilan edildi.

2 ay önce ORTADOĞU

Öldürülen Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin oğlu Abdüsselam Haniye: "Babam, dört suikast girişiminden sağ kurtuldu, ancak bugün her zaman arzuladığı şehadete ulaştı."