2 ay önce TOPLUM & YAŞAM

Türkiye'nin en büyük akaryakıt ve enerji alanında uzun yıllardır faaliyet gösteren firmalardan biri olan Tüpraş kimin sorusuyla merak konusudur. Detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

2 ay önce BİYOGRAFİLER

Yıllardır fit fiziği ve güzelliğiyle bilinen Çağla Şikel kaç yaşında sorusuyla birlikte Şikel'in özel hayatına da değiniyoruz!

2 ay önce BİYOGRAFİLER

Yalancı Bahar şarkısını coverlayarak büyük bir popülarite edinen Şarkıcı Selin kimdir sorusunu yanıtlıyoruz. İşte, genç şarkıcı hakkındaki detaylar...

2 ay önce BİYOGRAFİLER

Ünlü oyuncu ve stand-up şovmeni Doğu Demirkol nereli sorusunu yanıtlıyoruz. İşte, Demirkol'un hayatına dair detaylar...

2 ay önce SPOR

Real Madrid'in Fransız forvet oyuncusu Kylian Mbappe'nin sahibi olduğu şirket, Fransa 2. Futbol Ligi (Ligue 2) kulübü Caen'u satın aldı.

2 ay önce GÜNDEM

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Edirne F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş ve eski HDP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı'yı ziyaret etti.

2 ay önce ORTADOĞU

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın 14 Ağustos’ta Türkiye'ye geleceği duyuruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek olan Abbas, Meclis Genel Kurulu'nda da bir konuşma yapacak.

2 ay önce ORTADOĞU

İran'ın yeni Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, IKBY Başkanı Neçirvan Barzani ile Tahran'da ile bir araya geldi.

2 ay önce ORTADOĞU

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, örgütün Siyasi Büro Şefi Haniye'nin suikastı sonrasında sessizliğini bozdu.

2 ay önce TOPLUMSAL CİNSİYET

Kadının soyadı seçme hakkına ilişkin açıklama yapan EŞİK, “İçişleri Bakanlığı bu hukuksuz dayatmaya derhal son vermeli; AYM’nin iptal kararı doğrultusunda işlem yapmalıdır” dedi.