2 ay önce YEREL MEDYA KOORDİNASYONU

Manisa Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu, son günlerde 1,70 kuruşa kadar düşen domates fiyatlarıyla ortak açıklama yaptı.

2 ay önce ORTADOĞU

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'ndeki Şati Mülteci Kampı'nda seyir halindeki bir araca düzenlediği saldırı sonucu Al Jazeera muhabiri İsmail el-Gul ve kameraman Rami er-Rifi hayatını kaybetti.

2 ay önce YEREL MEDYA KOORDİNASYONU

Zeyrek;” Belediyeciliği bir avuç seçkinin rant kapısı olarak değil, tüm Manisalıların hak ettiği hizmeti aldığı, halkın refahı ve huzurunu düşünen bir kurum olarak göreceğiz. Kentsel dönüşüm ve afetlerde insanı, çevreyi ve doğayı önceleyen, rantı değil kamu yararını düşünen, sadece bugünü değil geleceğin Manisa’sını planlayan bir belediye olacağız”

2 ay önce ORTADOĞU

Haniye'nin Tahran'da öldürülmesinin ardından Hamas'ın yeni liderinin kim olacağı merak ediliyor. Liderlik için 4 isim öne çıkıyor

2 ay önce Genel

Van, Bitlis ve Muş'ta, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin İran'ın başkenti Tahran'da suikasta uğramasına tepki gösterildi, Heniyye için gıyabi cenaze namazı kılındı.

2 ay önce ORTADOĞU

İsrail’in Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta düzenlediği saldırıda öldürülen Hizbullah’ın önemli isimlerinden Fuad Şükr’ün cesedinin bulunduğu bildirildi.

2 ay önce DÜNYA

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'ye düzenlenen suikastın ardından acil toplanacak.

2 ay önce GÜNDEM

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın Genel Kurul’a hitap etmesi için Meclis'i 15 Ağustos Perşembe günü olağanüstü toplantıya çağırdı.

2 ay önce Genel

İzmir'in Urla ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Beren Saat'in rol alacağı bir sonraki proje olan "Gizli Dolap"ın çekimleri sonbaharda başlayacak.