2 ay önce GÜNDEM

Anayasa Mahkemesi (AYM), TİP'ten Hatay Milletvekili seçilen Can Atalay hakkında verdiği gerekçeli kararıyla milletvekilliğinin düşmesinin yok hükmünde olduğuna karar verdi.

2 ay önce DÜNYA

ABD başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Partinin adayı olan Donald Trump, muhtemel rakibi ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in "Hint kökenli olduğu halde siyahi olarak bilinmek istediğini" ifade etti.

2 ay önce GÜNDEM

Diyarbakır Barosu; Diyarbakır, Van, Mardin ve Batman’da yaya yollarına Kürtçe yazılan Hedi (yavaş) ve Peşi Peya (önce yaya) yazılarının silinmesi talimatının İçişleri Bakanlığı’ndan gittiğini belirledi.

2 ay önce ORTADOĞU

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas lideri İsmail Haniye'nin Tahran'da suikaste uğramasının ardından yaptığı ilk açıklamada Haniye'nin adını geçirmedi, "İran'ın vekil güçlerine ağır bir darbe indirdik" dedi.

2 ay önce GÜNDEM

Eski başbakan yardımcısı ve eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner'i rehin alarak öldürdü.

2 ay önce GÜNDEM

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, köpeklerin itlaf edilmesine karşı olduğunu vurguladı. Beşikçioğlu, köpeklerin eğitimden geçirilmesinin ardından belediyenin park ve binalarında görevli olarak yer alacaklarını açıkladı.

2 ay önce DÜNYA

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'ye yönelik suikasta ilişkin İran’dan gelen haberleri teyit edemeyeceklerini, ayrıca bölgedeki gelişmelerin Gazze’deki ateşkes arayışına etkisi olup olmayacağını görmek için çok erken olduğunu belirtti.

2 ay önce DÜNYA

İngiltere'nin Southport kentinde aşırı sağcı grubun camiye yönelik saldırısına müdahale eden 53 polis memuru ile 3 polis köpeğinin yaralandığı bildirildi.

2 ay önce GÜNDEM

Kemal Kılıçdaroğlu, öldürülen Hamas lideri İsmail Haniye için yayınladığı başsağlığı mesajında "Haniye, Ortadoğu da barış ve kardeşliğe tahammülü olmayan Emperyalist güçlerce katledildi. Ailesi ve kardeş Filistin halkına başsağlığı ve sabırlar diliyorum" dedi.

2 ay önce YEREL MEDYA KOORDİNASYONU

Türkiye Sulama Kooperatifleri Merkez Birliği (TÜSKOOP-BİR) Ankara’da bir otelde gerçekleşen olağan genel kurulda genel başkan Halis Uysal ile 3 yıl daha devam edecek. Uysal, 1970 yılında Akhisar’da ilk su kooperatifini kuran Uysal, tam 54 yıldır başkanlık görevini yürütüyor.