2 ay önce ORTADOĞU

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Gazze kentinde yerinden edilen Filistinlilerin sığındığı bir okula düzenlediği saldırıda 2'si çocuk 15 kişi yaşamını yitirdi.

2 ay önce GÜNDEM

Ankara’da eski Bakan ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener’in silahla öldürdüğü anneannesi Leyla Çetiner, Karşıyaka Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

2 ay önce Genel

Dışişleri Bakanlığı, Ankara'da gerçekleşen takas operasyonuna ilişkin, Türkiye'nin, uluslararası alanda barış ve istikrarın sağlanması için her türlü katkıyı sunmaya devam edeceğini bildirdi.

2 ay önce ORTADOĞU

The New York Times, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye suikastının, Haniye'nin Tahran'da kaldığı binaya 2 ay önce yerleştirilen uzaktan kumandalı bir bomba ile gerçekleştirildiğini iddia etti.

2 ay önce GÜNDEM

Türkiye Cumhurbaşkanlığı, ABD ve Rusya dahil 7 ülkedeki hapishanelerden 26 kişiyi kapsayan büyük esir takasının Ankara'da gerçekleştiğini açıkladı. MİT koordinasyonundaki takasta, Rusya, ABD'li gazeteci Gershkovich ve eski asker Whelan'ı da bıraktı.

2 ay önce ORTADOĞU

İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyinde Suriyeli bir ailenin ikamet ettiği eve düzenlediği hava saldırısında 4 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı belirtildi.

2 ay önce GÜNDEM

Kastamonu'da çıkan saldırı sonucunda 1 polis öldü, bir polis de yaralandı, saldırgan ise öldürüldü.

2 ay önce DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden ve Dışişleri Bakanı Antony Blinken, MİT’in yönettiği takas operasyonuyla ilgili olarak Türkiye’ye teşekkür etti.

2 ay önce SİYASET

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Sayın Cumhurbaşkanı, ‘Bir gece ansızın İsrail’e de gireriz’ dedi. Ancak kendisine şunu hatırlatmak istiyoruz; Bir gece ansızın İsrail’e giremeyiz çünkü her şeyden önce bizim kendi topraklarımızdaki Kürecik Radar Üssü, bizim gireceğimizi İsrail’e önceden haber verir" ifadelerini kullandı.

2 ay önce ORTADOĞU

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, salı günü Beyrut yakınlarında İsrail'in düzenlediği hava saldırısında hayatını kaybeden örgütün üst düzey komutanı Fuad Şükr için düzenlenen cenaze töreninin ardından yaptığı açıklamada, Beyrut'a yönelik İsrail saldırısıyla ilgili “Yeni bir aşamaya girdik” dedi. Nasrallah, İsrail’e hitaben “Geçtiğiniz kırmızı çizgilerin farkında değilsiniz” ifadelerini kullandı.