2 ay önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih işlemlerinin 4 Ağustos'a uzatıldığını bildirdi.

2 ay önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Kadrolu işçileri kapsayan sözleşmede, işçilerin yevmilerine yüzde 35 oranında zam yapıldı. Başkan Ferdi Zeyrek, işçileri enflasyona ezdirmediklerini ifade ederken, BESOT çalışanlarına verilen 35 bin TL maaş sözünün de en kısa zamanda yerine getirileceğini söyledi.

2 ay önce TEKNOLOJİ

Meta’nın çok uzun yıllardır birinci sırada yer alan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, her geçen gün yepyeni özellikleriyle kullanıcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

2 ay önce GÜNDEM

Tiyatro dünyasının usta ismi Genco Erkal, son yolculuğuna Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nden, sevenlerinin dakikalarca süren alkışları eşliğinde uğurlandı.

2 ay önce GÜNDEM

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen, Instagram'a getirilen yasağa tepki gösterdi.

2 ay önce VAN

Van’da 10 gün önce kaybolan 45 yaşındaki Mehmet Sıddık Acar isimli şahıs, ağaçta asılı halde bulundu.

2 ay önce DÜNYA

Sudan'ın batısındaki Kuzey Darfur eyaletinin bazı bölgelerinde, özellikle eyaletin merkezi Faşir'in güneyindeki Zamzam mülteci kampında kıtlığa yol açacak koşulların yaygın olduğu bildirildi.

2 ay önce DİYARBAKIR

Hamas lideri İsmail Haniye'nin öldürülmesini protesto için Hüda Par tarafından Ulu Cami'de düzenlenen basın açıklamasının ardından bir grup tekbir getirerek Burger King şubesine taş ve plastik şişe fırlattı.

2 ay önce DÜNYA

İran'ın başkenti Tahran'da suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye için Katar’ın başkenti Doha’da cenaze töreni düzenlendi.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Amerikan yapımı aksiyon ve gerilim filmi olan Ölümsüzlük Oyunu filmi konusu ve oyuncularıyla ekran başındaki izleyicileri merak ettirdi. İşte, filme dair detaylar...