2 ay önce DÜNYA

New York Times (NYT) gazetesi, İran ve vekillerinin, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye suikastına karşılık İsrail'e saldırı düzenleme tehditlerine yanıt olarak ABD'nin Orta Doğu'ya ilave savaş uçakları göndermeye hazırlandığını belirtti.

2 ay önce YEREL

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Kozan ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale için su almaya çalışırken kaza kırıma uğrayan helikopterdeki 5 personelin kurtulduğunu bildirdi.

2 ay önce İZMİR

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda (İzBBŞT), yeni Genel Sanat Yönetmeni için süreç başladı. Başvuru için son tarih 15 Ağustos 2024.

2 ay önce BALIKESİR

Başkan Ahmet Akın, Marmara Adası’nda düzenlenen Halk Günü buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelerek, adanın temizliği, müsilajla mücadele ve turizm projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Yeşilcam filmleri günümüzde hala daha ilgiyle takip edilmektedir. Televizyonlarda sık sık yayınlanan Doktor Civanım nerede çekildi sorusunu yanıtlıyoruz!

2 ay önce KONYA

Arife Öz, eşi Hasan Öz tarafından ateşli silahla katledildi.

2 ay önce GÜNDEM

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, erişim engeli getirilen Instagram'da Türkiye'ye "çifte standart" uygulandığını ileri sürdü.

2 ay önce ADIYAMAN

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek ve Antalya Milletvekili Cavit Arı ile birlikte Antalya Akdeniz Üniversitesi'nde tedavi gören Kahtalı Mıçı’yı ziyaret etti. Tutdere, Kahtalı Mıçı'nın sağlık durumunun iyi olduğunu ve en kısa sürede sahnelere geri döneceğini belirtti.

2 ay önce DÜNYA

Güney Kore'de Kovid-19 nedeniyle hastaneye kaldırılanların sayısı 3 haftada 5 kattan fazla artış gösterdi.

2 ay önce DÜNYA

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Ankara'da yapılan takas operasyonunun Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) ile ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) arasında çok zorlu müzakerelerle gerçekleştiğini söyledi.