2 ay önce İZMİR

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın ilçelerde düzenlediği koordinasyon toplantıları Tire ile devam etti. Başkan Tugay, öncelikle temel belediyecilik hizmetlerini oturtmak gerektiğini belirterek,  Büyükşehir ve ilçeler arasındaki iş birliğinin önemine değindi. Başkan Tugay, Türkiye'nin en büyük açık hava pazarı olarak adlandırılan Tire Salı Pazarı esnafını da ziyaret etti.

2 ay önce DÜNYA

Fransa'nın başkenti Paris'te 26 Temmuz'da başlayan Olimpiyat Oyunları öncesinde yerlerinden edilen ve başkentten uzaklaştırılan evsizler, barınma sorununu kurdukları çadırlarla protesto etti.

2 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kırklareli merkezli 4 ilde, iki ayrı organize suç örgütüne yönelik düzenlenen "Kuyu-15" operasyonlarında 30 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

2 ay önce DÜNYA

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Irak'taki Amerikan üssüne düzenlenen saldırıya ilişkin, "Şüphesiz ki ABD, bölgede görev yapan askerlerimize yönelik saldırıları tolere etmeyecektir." dedi.

2 ay önce DÜNYA

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkede bazı kesimlerin WhatsApp üzerinden şiddet ve nefret yaydığını gerekçe göstererek, bu uygulamayı canlı yayında sildi.

2 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen depremden kaynaklı olumsuz bir durumun bulunmadığını bildirdi.

2 ay önce DÜNYA

Beyaz Saray Sözcüsü Jean-Pierre, "Orta Doğu'da gerilimin düşürülmesine yönelik çabalarımıza odaklandık. İsrail'i savunacağız fakat (İran'la) bu çatışmanın büyümesini veya yayılmasını istemiyoruz" dedi.

2 ay önce SİYASET

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alarak İmamoğlu, Yavaş ve CHP Gençlik Kolları’nı etiketlemişti. CHP Gençlik Kolları, söz konusu paylaşıma yanıt verdi.

2 ay önce GÜNDEM

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Sanırım bu ayaklar uğurlu geldi tarifi üzerinden, umarız ki Milli takımımıza da bir final maçının müjdesini buradan bütün milletimizle paylaşıyor oluruz" ifadelerini kullandı.

2 ay önce DÜNYA

İngiltere Başbakanı Keir Starmer ve hükümet yetkililerinin, ülkedeki aşırı sağcı şiddet olaylarının ardından Amerikalı milyarder Elon Musk'ın sosyal medya hesabında yaptığı "İç savaş kaçınılmaz" yorumuna tepkilerinin ardından, Tesla'nın sahibi İngiltere'ye yönelik eleştirilerini sürdürdü.