2 ay önce SİYASET

AKP'de Rize, Şanlıurfa, Mardin ve Kahramanmaraş'a yeni il başkanları atandı.

2 ay önce ADIYAMAN

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kadınlar, gençler ve büyükler kategorilerinde voleybol takımları kuruldu. Kendilerine ‘Adıyaman'ın Sultanları’ diyen genç sporcular, A Milli Kadın Voleybol Takımına özenerek voleybola başladıklarını söyledi.

2 ay önce DÜNYA

Rusya Savunma Bakanlığı Yenilikçi Gelişim Dairesi Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Vladimir Şesterov'a "dolandırıcılık" şüphesiyle 21 Eylül'e kadar ev hapsi cezası verildi.

2 ay önce SPOR

Trendyol 1. Lig'de 2024-2025 sezonu yarın yapılacak Sakaryaspor-Ankara Keçiörengücü mücadelesiyle başlayacak.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Japonya'nın güneyinde 6.9 büyüklüğündeki deprem sonrası tsunami uyarısı yapıldı.

2 ay önce DÜNYA

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Venezuela'daki devlet başkanı seçimini ele aldı.

2 ay önce SİYASET

Ahmet Davutoğlu, "Gitsinler, tarih veriyorum 5 Nisan 2011. Davutoğlu-Esad görüşmesinin notlarını okusunlar. Kürtlere vatandaşlık verin dedim. Kürtlerinin Suriye vatandaşlığı yok kardeşim" dedi.

2 ay önce YEREL

Kilis'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 şüpheli tutuklandı.

2 ay önce GÜNDEM

Kayseri’de Suriyelilere yönelik yaşanan ırkçı saldırıların ardından yaklaşık 3 bin kişi kenti terk etti. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren 24 fabrika ise kapandı.

2 ay önce TEKİRDAĞ

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi ve çevresindeki yerleşim yerlerini etkisi altına alan endüstriyel koku nedeniyle imza kampanyası başlatıldı. Milletvekilleri, belediye başkanı, AK Parti ve CHP ilçe başkanlarının da destek verdiği kampanya yoğun ilgi gördü. Pazar yerleri ve meydanlarda kurulan masalar ile toplanan imzalar, 10 bine yaklaştı. Dijital ortamda ise Change.org üzerinden başlatılan kampanya ile daha geniş kitlelere ulaşılması hedefleniyor.