2 ay önce DÜNYA

Yunanistan'da Batı Nil virüsü nedeniyle bu yıl ölenlerin sayısının 8'e yükseldiği bildirildi.

2 ay önce DÜNYA

Bangladeş'te geçiş hükümetinin başına atanan Muhammed Yunus, ülkeye vardığında yaptığı ilk açıklamada, Bangladeş'in hızlı gelişimi için söz verdi.

2 ay önce DÜNYA

İsrail ordusuna ait savaş uçağının Gazze Şeridi'nin orta bölgesindeki El-Bureyc Mülteci Kampı'nda bir evi hedef alan saldırısında 12 Filistinli yaşamını yitirdi.

2 ay önce GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Aydın'ın Söke ve Muğla'nın Milas ilçelerindeki orman yangınlarının kontrol altına alındığını belirtti.

2 ay önce SİYASET

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile TİP Genel Başkanı Erkan Baş, TİP Sözcüsü Sera Kadıgil ve TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, Meclis’te Hatay Milletvekili Can Atalay gündemiyle bir araya geldi.

2 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 22 artarak 39 bin 699'a yükseldi.

2 ay önce Genel

Pakistan'da yaklaşık 6 haftadır etkili olan muson yağmurları ve seller nedeniyle 154 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

2 ay önce ANKARA
2 ay önce DÜNYA

CNN'in istihbarat bilgilerine aşina olduğunu belirttiği iki kaynağa dayandırdığı haberine göre Lübnan Hizbullah'ı İran'dan bağımsız olarak İsrail'e saldıracak gibi görünüyor.

2 ay önce BALIKESİR

CHP'li Serkan Sarı, Balıkesir'in kırsal köylerini ziyaret ederek çiftçilerin artan maliyetler ve yetersiz destekler nedeniyle mağdur olduğunu belirtti. Sarı, "Kilo başına 20 liraya mal olan kavun, satışta ancak 10 liraya alıcı bulabiliyor. Çiftçilerimize gereken destek verilmezse, gıda enflasyonu artacak ve üretim durma noktasına gelecek," dedi.