2 ay önce DÜNYA

Pakistan'da yaklaşık 6 haftadır etkili olan muson yağmurları ve seller nedeniyle 154 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

2 ay önce DÜNYA

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde çok sayıda beldeyi kapsayan geniş bir alanın daha boşaltılması çağrısı yaptı.

2 ay önce SİYASET

Mardin’in Kızıltepe ilçesi Belediye Eş Başkanı Zeyni İpek DEM Parti’den istifa ettiğini, belediye başkanlığı görevine bağımsız olarak devam edeceğini duyurdu.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Usta sanatçı Aşkın Nur Yengi, Harbiye konserinde "evlilik" adı altında yapılan çocuk istismarlarını sahnesine taşıdı. Yengi, Aysel Gürel imzalı "Ünzile" şarkısını söylerken yanında gelinlik giyen bir kız çocuğu da yer aldı.

2 ay önce İŞ CİNAYETLERİ

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde maden ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan işçi hayatını kaybetti.

2 ay önce GÜNDEM

CHP İstanbul Gençlik Kolları, Instagram'ın yasaklanmasını Çağlayan Adliyesi önünde protesto etti. Instagram'ı yasaklayan BTK Başkanı ve kamu görevlileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

2 ay önce YEREL

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın İtalya ile karşılaşacağı yarı final maçı için kentin 3 noktasına dev ekran kuracak.

2 ay önce GÜNDEM

TİP Genel Başkanı Erkan Baş'ın Numan Kurtulmuş ile görüştü. Baş, AYM'nin hak ihlali kararına uyulması ve Meclis'in 15 Ağustos öncesi olağanüstü toplanması talebini ilettiklerini aktardı.

2 ay önce BURSA

Bursa'da salçalık domatesleri ellerinde kalan üreticiler, Bursa-İzmir Karayolu'nda eyleme başladı.

2 ay önce GÜNDEM

Sema Dinçer, "AKP iktidarı faiz lobisine verdiği bu parayı emekliye dağıtsaydı, kişi başına 38 bin 625 lira verebilirdi." dedi.