2 ay önce MEDYA

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, erişime engellenen Roblox ve Instagram ile ilgili açıklamalarda bulundu. İleri, Instagram için sürecin devam ettiğini kaydetti.

2 ay önce GÜNDEM

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kocaeli'ndeki konuşması sırasında protesto edildi. "Kandıra’da çöp tesisi istemiyoruz" yazılı dövizler taşıyan yurttaşlar, bakana tepki gösterdi.

2 ay önce GÜNDEM

Cumartesi Anneleri, 1011. hafta buluşmasında, 31 yıl önce gözaltında kaybedilen gazeteci Ferhat Tepe'nin akıbetini soruldu. Açıklamada, AYM'nin "etkili soruşturma yapılmadığı" gerekçesiyle hak ihlali kararı verdiği ama zamanaşımı gerekçesiyle dosyanın yeniden açılmasının engellendiği belirtildi.

2 ay önce GÜNDEM

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, erişim engeli getirilen Instagram'ın açılması için görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Uraloğlu, "Son düzlükteyiz. Çok uzatmadan anlaşmayı umuyoruz" diye konuştu.

2 ay önce SPOR

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Trabzonspor maçına Galatasaray formasıyla gelen iki kadın taraftara yönelik tepkiler için, "Bu tür davranışları tasvip etmediğimizi ve bu olayın Trabzonspor'un değerleriyle bağdaşmadığını açıkça ifade etmek istiyorum" dedi.

2 ay önce DÜNYA

Amerikalı astronotlar Barry Butch Wilmore ve Sunita Williams birkaç gün için gittikleri uzayda mahsur kaldı. Astronotların dünyaya dönüş tarihi bilinmiyor.

2 ay önce GÜNDEM

Spor malzemeleri üreticisi olan Nike, Türkiye’de yurt dışından gelen ürünlere yönelik yeni vergi kararının ardından sipariş alımlarını askıya aldıklarını duyurdu.

2 ay önce DÜNYA

Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong, Maliye Bakanı Bezalel Smotrich'in, "2 milyon Gazzelinin açlıktan ölmesinin meşru olabileceğini ima eden" açıklamasına yönelik kınama yayınladı.

2 ay önce GÜNDEM

Hatay’da yakalandığı depremin 5’inci gününde yaralı kurtulan 58 yaşındaki Yusuf Harmancı, 18 aydır yoğun bakımda verdiği mücadeleyi kaybetti.

2 ay önce GÜNDEM

Ankara'da öldürülen lise öğrencisi Hüseyin Ünal cinayeti soruşturması tamamlandı. Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, Ünal'ın katil zanlısı hakkında "tasarlayarak çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan 24 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.