2 ay önce GÜNDEM

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türk öğrencilere eğitim veren Fransız Charles De Gaulle ve Pierre Loti okullarına öğrenci alımını durdurdu. Yetkililer ve bakanlık arasında bu kurumların statüsü konusunda görüşmelerin sürdüğü açıklandı.

2 ay önce GÜNDEM

TESK Genel Başkanı Palandöken, yazılı açıklama yaparak, "Taksimetre ayarlama ücretleri her ilde farklı. Bu ücretlere mutlaka bir standart getirilmeli" diyerek standartlık talebinde bulundu.

2 ay önce GÜNDEM

Ankara'nın Sincan ilçesinde, durakta otobüs bekleyen Ayşe Yavuz, üstüne düşen reklam panosu nedeniyle hayatını kaybetmişti. Konuyla ilgili çıkan bilirkişi raporuna aile itiraz etti.

2 ay önce GÜNDEM

Malatya'da Yeniden Refah Yazıhan İlçe Başkanı İbrahim B., cinayet suçlamasıyla gözaltına alındı.

2 ay önce ORTADOĞU

İran, İsrail'in sığındıkları okula saldırısı sonrası en az 100 Filistinli'nin hayatını kaybetmesine tepki gösterdi. BMGK'ye çağrı yapan İran, İsrail'e karşı derhal ve etkili şekilde harekete geçilmesini istedi.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Söğütlü Mahallesi’nde, darp edilerek gözaltına alınan 6 köylü karakoldaki ifadeleri sonrası, 2 köylü de savcıya verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.

2 ay önce TOPLUMSAL CİNSİYET

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bir kadın, tartıştığı erkek tarafından sokak ortasında öldürüldü. Boşanma aşamasında olduğu erkek, gözaltına alındı.

2 ay önce GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanlığı, yayımladığı tebliğ ile taklit ürünlerin önüne geçilmesi için bazı ifadelerin yer aldığı eritme peynirlerinin, marketlerden toplanmasına karar verdi.

2 ay önce GÜNDEM

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşanan su sorunları devam ediyor. Kesintinin uzun sürmesi nedeniyle evlere tankerlerle su taşındı.

2 ay önce Siyaset

İBB Başkanı İmamoğlu, Paris'te geçirdiği vakit hakkında gelen eleştrilere, "Burada dakika dakika ne yaptığımıza ilişkin iftiralarla karşı karşıya kaldık. Bu lafların geçerliliği yok. Biz işimize bakıyoruz. Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir konu yok" dedi.