2 ay önce SPOR

Paris 2024 Olimpiyatları'nda Türkiye, 3 gümüş ve 5 bronz madalya aldı. 1984 yılından beri ilk kez milli sporcular, altın madalya kazanamadı.

2 ay önce GÜNDEM

Sivasspor Kulübü Asbaşkanı İsmail Yıldız'ın, Sivasspor ile Trabzonspor maçını izlemek için İstanbul'dan Sivas'a giderken trafik kazası geçirdiği açıklandı.

2 ay önce GÜNDEM

Hacı Ömer Sabancı’nın torunu Sevilay Sabancı Çınar, Atlı Köşk'teki 1/48 oranındaki payının ihalesinde en yüksek teklifi veren eski avukatı Hulki Gürcan, 200 milyon lirayı süresi içinde ödemediği için ihale iptal edildi.

2 ay önce HAYVAN HAKLARI

İstanbul'un Silivri ilçesinde dün bir anne ve 2 yavru köpeğin zehirlendiği iddia edilmişti. Konu hakkında savcılığın soruşturma başlattığı öğrenildi.

2 ay önce Siyaset

Bu hafta olağanüstü toplanacak TBMM Genel Kurulu'na, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas hitap edecek. Ayrıca AYM'nin Can Atalay kararına yönelik bir açıklama yapılması bekleniyor.

2 ay önce DÜNYA

Sırbistan'da binlerce kişi, Rio Tinto adlı madencilik şirketinin yürüttüğü lityum çıkarma projesine karşı yürüyüş düzenledi.

2 ay önce GÜNDEM

Erzurum’da iki aracın kafa kafaya geldiği kazada, 9 kişi ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

2 ay önce GÜNDEM

6 Şubat depremlerinde Adıyaman'da 65 kişinin hayatını kaybettiği Sueda Kent Sitesi davasında tutuklu sanık bulunmuyor. Firari sanıkların yakalanmaması ise tepki topluyor.

2 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Ordu, Giresun ve Trabzon için kuvvetli yağış bekleniyor.

2 ay önce DÜNYA

Düzenlediği eçim mitinginde Celine Dion'un 'My Heart Will Go On' isimli şarkısını kullanan Donald Trump'a, sanatçıdan tepki geldi. Dion, izin alınmadığını vurguladı.