2 ay önce GÜNDEM

Kocaeli'de bulunan Nuh Çimento’da çalışan yaklaşık 250 işçi, Çimse-İş Sendikasının verdikleri sözleri tutmamasını gerekçe göstererek sendikadan istifa etti. Bunun üzerine sendika, işyeri ile görüşürken; görüşme sonrası bazı işçilerin atılması, akıllarda soru işareti bıraktı.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Avcılar'da otluk ve ağaçlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale devam ediliyor. Yangın dolayısıyla Halkalı-Kapıkule tren hattındaki seferler durduruldu.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Ordu'nun Altınordu ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle bazı ev ve işyerlerini su bastı.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

1993 yılında İstanbul’da kurulan Replikas grubunun kurucularından Gökçe Akçelik, 47 yaşında hayatını kaybetti.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Yozgat'ın Çekerek ilçesinde dün meydana gelen orman yangınına ilişkin 2 çoban gözaltına alındı.

2 ay önce GÜNDEM

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi, motokurye Samet Özgül cinayetinde sanıklara beraat verdi. Aile, kararı Yargıtay'a taşırken, sonuç alınmazsa AİHM'e gideceklerini açıkladı.

2 ay önce Siyaset

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen "para sayma" görüntüleri nedeniyle başlatılan soruşturmada 22 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede, Canan Kaftancıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 22 kişiye 1'er yıla kadar hapis cezası istendi.

2 ay önce DÜNYA

Ülkeyi terk eden Bangladeş'in eski Başbakanı Hasina, ABD'nin ülkesindeki olaylarda rolü olduğunu iddia etti.

2 ay önce Siyaset

Kulisten bilgiler paylaşan Gazete Duvar'da CHP'nin seçimli kurultaya gidebileceği ve amacın Kılıçdaroğlu'nu yıpratmak olabileceği iddiaları üzerinde duruldu.

2 ay önce DÜNYA

Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna'nın Kursk bölgesine yönelik saldırıları hakkında, "Ukrayna gerçekten de adaleti sağlayabileceğini kanıtlıyor" diye konuştu.