2 ay önce YEREL

Taşlıçay Belediye Eşbaşkanı Mehmet Ali Budak'ın istifasına dair yapılan açıklamada konuşan DEM Partili Sırrı Sakık, “Sen halkın oylarıyla seçildin ama bu halkı ihbar ettin, ihanet ettin. Bu halkın içine nasıl çıkacaksın?” dedi.

2 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde son 48 saatte düzenlediği saldırılarda 142 kişinin öldüğü, 150 kişinin yaralandığı bildirildi.

2 ay önce DÜNYA

İran'ın olası misillemesinden dolayı İsrail Hava Kuvvetlerinde görevli personelin yurt dışına çıkışının yasaklandığı bildirildi.

2 ay önce YEREL

Eski Gültepe Belediye Başkanı Aydın Erten, vefatının 24. yılında Gültepe Toros Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törenle anıldı. Anma törenine katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Aydın Erten, gençken haksızlığa,  yanlışlara karşı mücadelenin aktif bir parçası olma seçimini, belediye başkanlığında da halktan yana tavrı ile göstermeye devam etti. Erten, gönüllerde kalmaya devam edecek. Onun örnek düşünceleri her zaman bize ışık tutacak” dedi.

2 ay önce DÜNYA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin ortakları ile eşit ve bölünmez güvenlik sistemini oluşturmaya ve çok kutuplu dünya düzenini inşa etmeye hazır olduklarını belirtti.

2 ay önce DÜNYA

İran Dışişleri Bakan Vekili Ali Bakıri, Çin Dışişleri Bakanı Vang Yi ile bölgesel konuları ele aldı.

2 ay önce DÜNYA

Yemen'deki İran destekli Husiler, ABD ve İngiltere'nin, Kızıldeniz'deki Kamaran Adası'na hava saldırısı düzenlediğini duyurdu.

2 ay önce DÜNYA

Elon Musk'ın sahibi olduğu X sosyal medya platformu, yapay zeka şirketi xAI'ın kişisel verileri kullanıcıların rızası olmadan topladığı gerekçesiyle 9 Avrupa Birliği (AB) ülkesinde şikayet edildi.

2 ay önce GÜNDEM

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin hazırlanan iddianameyi kabul eden İstanbul 59. Asliye Ceza Mahkemesi, ilk duruşmanın 25 Eylül'de yapılmasına karar verdi.

2 ay önce Yaşam

Yapılan bir araştırma, atların düşünüldüğünden daha zeki olduğunu ortaya koydu.