2 ay önce GÜNDEM

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden, 'bozkurt işareti' ile kutlaması nedeniyle 2 maç ceza alan milli oyuncu Merih Demiral'ın heykelinin İzmir’e dikileceği iddiaları ile ilgili açıklama.

2 ay önce DÜNYA

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA), küresel petrol üretiminin temmuzda önceki aya göre günlük yaklaşık 230 bin varil artarak 103 milyon 430 bin varile yükseldiğini bildirdi.

2 ay önce GÜNDEM

CHP’den, 'bozkurt işareti' ile kutlaması nedeniyle 2 maç ceza alan milli oyuncu Merih Demiral'ın heykelinin İzmir’e dikileceği iddiaları ile ilgili açıklama.

2 ay önce DÜNYA

ABD'de Federal Soruşturma Bürosu (FBI), yaklaşan başkanlık seçimleri için yarışan adayların seçim kampanyalarını yürüten bazı danışmanlara ait e-posta adreslerinin hacklendiği iddialarının soruşturulduğunu bildirdi.

2 ay önce BİLİM & UZAY

Bilim insanları, "Kızıl gezegen" Mars'taki kayalıkların içinde sıvı su rezervuarının keşfedildiğini açıkladı.

2 ay önce EĞİTİM

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 2024-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklandığını, üniversite kayıtlarının 19-23 Ağustos'ta gerçekleştirileceğini belirterek, kayıt süreçleriyle ilgili açıklamaların dikkatle takip edilmesi uyarısında bulundu.

2 ay önce BALIKESİR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, BALMEK kursiyerlerinin el emeğiyle ürettiği yöresel ve kültürel motiflerle süslenmiş ürünleri online satışa sundu. Her bütçeye hitap eden bu el emeği ürünlerle aile ekonomisine katkı sağlanması ve Balıkesir’in kültürel değerlerinin tanıtılması hedefleniyor.

2 ay önce DÜNYA

Güney Kore'de sağlık yetkilileri, ülke genelinde yaz aylarında artan Kovid-19 vakalarının ardından mevcut önlemleri artıracaklarını açıkladı.

2 ay önce GÜNDEM

SONAR’ın özel aboneleri için yaptığı ‘VIP’ anketinde CHP, en yakın rakibi AK Parti’ye 6,4 puan fark atarak birinci çıktı.

2 ay önce EĞİTİM

2024-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçları açıklandı.