2 ay önce EKONOMİ

Türkiye'nin döner zincirlerinden biri olan HD İskender fiyat listesi güncel halini paylaşıyoruz!

2 ay önce TEKNOLOJİ

ABD'de Google'ın antitröst yasasını ihlal ettiğine karar verilmesinin ardından ABD Adalet Bakanlığı'nın Google'ı parçalamayı düşündüğü öne sürüldü. İşte bakanlığın gündemindeki parçalama planları...

2 ay önce BİYOGRAFİLER

Siyasi gündemde yer alan isimlerden biri olan Can Atalay kimdir sorusunu tüm detaylarıyla yanıtladık!

2 ay önce YEREL

İzmir Büyükşehir Belediyesi, orman yangınlarına hızla müdahale edilmesini sağlamak ve ormanları korumak için orman köylerine 40 tanker teslim etti. Törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Bu şehri seven herkesin yangınlarda içi acıyor. Ormanlarımızı korumak için her bir vatandaşımızın yangınlara karşı bir asker olmasını özellikle diliyor, bekliyorum” dedi.

2 ay önce SİYASET

TBMM, 16 Ağustos’ta Can Atalay için toplanacak. Meclis Başkanvekilliği’ni CHP’li Karaca’nın yönetmesi bekleniyordu ancak Genel Kurul AKP’li Bekir Bozdağ başkanlığında toplanacak. CHP’den karara tepki geldi.

2 ay önce GÜNDEM

Düğünde Kürtçe şarkı söyleyen 4 müzisyene, “örgüt propagandası yapmak” suçlamasıyla 1 yıl 3 ay hapis cezası ve tahliye kararı verildi.

2 ay önce DÜNYA

Fransa'nın Meurthe-et-Moselle vilayetinde 2 askeri uçağın havada çarpıştıktan sonra düştüğü bildirildi.

2 ay önce GÜNDEM

130 aydın, hayvanların katledilmesine dair yasanın geri çekilmesini istedi.

2 ay önce DÜNYA

Hamas'ın yarın Katar'ın başkenti Doha'da yapılması öngörülen esir takası ve Gazze Şeridi'nde ateşkese yönelik dolaylı müzakerelere katılmayacağı aktarıldı.

2 ay önce YEREL

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.