BİYOGRAFİLER

Tuğçe Kazaz Kimdir? Dini Ne? Kökeni Ne? Kimin Sevgilisi?

Sosyal medyada zaman zaman gündem olan bir isim Tuğçe Kazaz. Yaptığı açıklamalarla konuşulan Tuğçe Kazaz kimdir sorusu soruluyor. Cevaplar haberimizde...

Abone Ol

Eski model ve oyuncu Tuğçe Kazaz sosyal medyada ve katıldığı programlarda söylediği sözlerle sık sık gündem oluyor.

Bu nedenle birçok kişi Tuğçe Kazaz kimdir diye merak ediyor.

Gelin, bu soruya birlikte cevap bulalım.

Tuğçe Kazaz Kimdir?

Tuğçe Kazaz yıllardır yaptığı ilginç açıklamalarıyla çok konuşuluyor. Daha önceleri modellik ve oyunculuk yapan Tuğçe Kazaz son yıllarda dinden siyasete farklı alanlardaki görüşlerini paylaşıyor.

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Tuğçe Kazaz, 26 Ağustos 1982 tarihinde Balıkesir’in Edremit ilçesinde dünyaya geldi. Annesi Yegana Kazaz ve babası Metin Kazaz’dır.

Özel Ortadoğu Koleji ve Antalya Koleji'nde eğitim aldı. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçiren eski model, öğrencilik yıllarında uzun süre basketbolla ilgilendi. Liseden mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde okumaya başladı ancak bölümü bitiremedi.

Modellik kariyerinde ilk büyük çıkışını 2000 yılında katıldığı Elit Model Look yarışmasıyla yaptı. Yarışmada ikinci olarak büyük başarı yakaladı. Daha sonra Miss Turkey 2001’de birinci olarak ününü daha da artırdı. 2003’te Kanal D’de yayınlanmaya başlayan Kampüsistan adlı diziyle oyunculuğa adım attı.

24 Eylül 2005 tarihinde Yorgos Seitaridis ile dünya evine girerek Yunanistan’a taşındı. Bu evlilik için Müslümanlıktan çıkarak Rum Ortodoks dinine geçti. Ardından Maria Seitaridis adını aldı. Bu evlilik nedeniyle anne ve babasıyla arası açıldı. Tuğçe Kazaz’ın din değiştirmesi o dönemde uzun süre gündemde kaldı ve çok konuşuldu. Eski model, evlendikten sonra verdiği bir röportajda “Dinim de Yorgos, ülkem de kalbim de evim de ailem de... Her şey Yorgos!” sözlerini dile getirdi.

Üç yıllık evliliğin ardından 2008 yılında boşanmaya karar vererek ayrıldılar. Daha sonra Tuğçe Kazaz Türkiye’ye geri döndü ve ailesiyle arasını düzeltti. Ayrıca yeniden Müslüman oldu.

Tuğçe Kazaz Dini Ne?

Tuğçe Kazaz kimdir diye merak edilen eski model daha önce din değiştirerek çok konuşulmuştu. 24 Eylül 2005 tarihinde Yorgos Seitaridis ile evlenen eski model, Rum Ortodoks dinine geçti.

Ayios Nikolaos Kilisesi’nde vaftiz olan Tuğçe Kazaz, Maria Seitaridis adını aldı. Bu olayın ardından uzun süre basının gündeminden düşmedi.

Eski model, 2008 yılında Yorgos Seitaridis’ten ayrıldıktan sonra Türkiye’ye dönüp yeniden Müslüman oldu. Zaman zaman yine din değiştirdiği haberleri çıkan Tuğçe Kazaz şu anda Müslüman’dır.

Tuğçe Kazaz Kökeni Ne?

Yıllardır basının ve sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Tuğçe Kazaz’ın kökeni merak ediliyor.

Tuğçe Kazaz kimdir diye sorulan eski model, 26 Ağustos 1982 tarihinde Balıkesir’in Edremit ilçesinde dünyaya geldi. Annesi ve babası Türk’tür.

Tuğçe Kazaz Kimin Sevgilisi?

Siyaset ve din başta olmak üzere birçok konuda tartışmalı açıklamalara imza atan Tuğçe Kazaz’ın aşk hayatı yakından takip ediliyor.

Daha önce ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ile yaşadığı birliktelikle magazin haberlerinin gündeminden düşmemişti. Son yıllarda daha muhafazakar bir yaşam tarzını benimseyen Tuğçe Kazaz özel hayatını artık gözlerden uzakta yaşamayı tercih ediyor.

Bu nedenle eski modelin şu anda hayatında yeni birisinin olup olmadığı bilinmiyor. Kendisinin uzun süredir bu konuyla ilgili bir açıklaması yok.

Tuğçe Kazaz Estetikli Mi?

Eski model ve oyuncu Tuğçe Kazaz yıllardır kamuoyunda çok konuşuluyor. Yaptıkları ve söyledikleriyle her zaman ön plana çıkıyor. Geçmişte modellik yaparak çeşitli yarışmalarda derece yapan Tuğçe Kazaz’ın estetikli olup olmadığı merak ediliyor.

Ünlü isim daha önce estetik yaptırdığına dair herhangi bir açıklamada bulunmadı. Bu nedenle estetikli olup olmadığına hakkında kesin bir cevaba ulaşamıyoruz. Ancak Tuğçe Kazaz’ın eski ve yeni fotoğraflarını karşılaştıran burun ve çene estetiği yaptırdığını iddia ediyor.

Tuğçe Kazaz ile Kenan Doğulu Sevgili Oldu Mu?

Tuğçe Kazaz ile ünlü şarkıcı Kenan Doğulu 2002 yılında aşk yaşamaya başladı. Çiftin ilişkileri o dönemde çok konuşuldu. Hatta birlikte bir giyim markasının reklam yüzü oldular. Ancak Tuğçe Kazaz ve Kenan Doğulu aşkı uzun sürmedi. İki yıllık birlikteliğin ardından ayrıldılar.

Bu yazımızda Tuğçe Kazaz kimdir diye merak edilen eski model ve oyuncu hakkında merak edilenleri yanıtladık.