3 ay önce MANİSA

Yeni sezona iddialı bir şekilde başlamak için transfer dönemine hızlı bir şekilde başlayan ve hedeflerini 1. Lig olarak belirleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, smaçör Gülsüm Şeyda Alp, pasör Betül Dinç Taşkıran ve orta oyuncu Hilal Barışık’ı renklerine bağladı.

3 ay önce DÜNYA

Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi, İsrail'in Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansına (UNRWA) "siyasi suikast girişiminin", Filistin davasını tasfiye etmeye yönelik daha büyük bir planın parçası olduğunu söyledi.

3 ay önce BİYOGRAFİLER

Galatsaray'a transfer olan Michy Batshuayi nereli sorusuyla birlikte özellikle de taraftarların sıklıkla sorduğu Müslüman olup olmadığına dair merakları da giderdik.

3 ay önce SİYASET

Kuruluş işlemleri tamamlanan Sosyal Demokrat Halkçı Parti, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının "faaliyette olan siyasi partiler" listesinde yer aldı.

3 ay önce ORTADOĞU

İran'ın Yüksek Ulusal Güvenlik Konseyi ile bağlantılı Nournews haber ajansı, onarım sırasında yan yatan 'Sehend' isimli savaş gemisinin tamamen battığını aktardı.

3 ay önce GÜNDEM

Özgür Özel tüm Türkiye'ye saat 21:00'de ışık açma kapatma çağrısı yaptı.

3 ay önce GÜNDEM

İzmir'in Aliağa ilçesinde gümrük çalışanları ve müşavirlerine yönelik rüşvet soruşturmasında 77 şüpheli gözaltına alındı.

3 ay önce GÜNDEM

Dünyaca ünlü fast food zinciri KFC kimin sorusunu yanıtladık. Kurucusuyla birlikte şu anki sahibine değindik. Detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

3 ay önce DÜNYA

Tartışmalara neden olan "yabancı etkinin şeffaflığı" yasasını yürürlüğe koyan Gürcistan'ın, Avrupa Birliği'ne (AB) katılım sürecinin durdurulduğu bildirildi.

3 ay önce GÜNDEM

Genelev patroniçesi olarak bilinen Matild Manukyan'ın İstanbul Şişli’de hayatını kaybettiği Huzur Palas’taki dairesi satılıyor.