3 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 50 artarak 38 bin 243'e yükseldi.

3 ay önce DÜNYA

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya'nın Ukrayna'da yalnızca askeri hedefleri vurduğunu, başkent Kiev'deki çocuk hastanesinin ise savunma sisteminden fırlatılan füzeyle vurulduğunu söyledi.

3 ay önce TEKİRDAĞ

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş,  CHP’li belediyeleri popülist belediyecilik yapmakla suçladı ve CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer’in ucuz ulaşım, indirimli su gibi vaatlerini de yerine getirmediğini kaydetti.

3 ay önce SPOR

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli ekip Al Ahli forması giyen Allan Saint-Maximin'in transferinde önemli aşama kaydetti.

3 ay önce EMEK DÜNYASI

DİSK, Türk-İş ve Hak-İş imzaladıkları ortak bildiride, adil vergi ve gelir paylaşımı çağrısı yaparak, asgari ücrete zam yapılmasını istedi.

3 ay önce İNSAN HAKLARI

Diyarbakır Barosu, halkın “kobay” olarak kullanılma iddialarının soruşturulması talebiyle suç duyurusunda bulundu.

3 ay önce DÜNYA

Lübnan'ın güneyindeki bazı beldelerde İsrail ordusunun düzenlediği saldırılar nedeniyle yangın çıktı.

3 ay önce DÜNYA

Avustralya öncülüğünde 8 ülke, Çin devlet destekli hacker grubu APT40'ı hükümet ve özel sektör altyapılarını hedef almak, yüzlerce kişinin kullanıcı adı ve şifresini ele geçirmek gibi geniş çaplı operasyonlar yürütmekle suçladı.

3 ay önce DÜNYA

Endonezya'nın Sulawesi Adası'nda sağanak sonucu altın madeninde meydana gelen heyelanda hayatını kaybedenlerin sayısı 17'ye çıktı.

3 ay önce GÜNDEM

İstanbul'da üniversite öğrencisi Nezaket Akbulut'un okulu tarafından staj için yönlendirildiği koleje başörtüsü nedeniyle alınmadığı iddiasına ilişkin yargılanan kolej yetkilisi, "kamu görevinin sağladığı nüfuzu kötüye kullanmak suretiyle eğitim ve öğretim hakkının engellenmesi" suçundan 3 yıl 4 ay hapisle cezalandırıldı.