3 ay önce DÜNYA

Pakistan'ın Hayber-Pahtunhva eyaletinde, Pakistan Talibanı'na (TTP) yönelik operasyonda 3 polis hayatını kaybetti.

3 ay önce İSTANBUL

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin ile birlikte ilçede gerçekleştirilen 20 yeni projenin toplu temel atma törenine katıldı. İmamoğlu, “Eminim burada bulunan belediye başkanlarımız var, bulunmayan belediye başkanlarımız var. Onlar iyilikte yarışacaklar. Onlar adil olmakta yarışacaklar. Onlar icraatta yarışacaklar. Onlar insanlarını mutlu etmekte yarışacaklar, partizanlıkta yarışmayacaklar. Kötü uygulamalarda yarışmayacaklar." dedi.

3 ay önce GÜNDEM

Sonbaharda AKP olağan kongre sürecine başlıyor. Parti yetkililerinden alınan bilgiye göre, AKP'de kongre tarihine ilişkin takvim üzerinde çalışma sürüyor.

3 ay önce GÜNDEM

Murat Emir, Diyarbakır Valiliğine Murat Zorluoğlu'nun atanması ile ilgili konuştu, "Bu bir kayyım hazırlığıysa bunu unutun. Bu, son derece tehlikeli bir yoldur"

3 ay önce DÜNYA

Hizbullah'ın 8 Ekim 2023'ten bu yana Lübnan'dan İsrail'e düzenlediği saldırılarda 17'si asker 28 İsraillinin öldüğü bildirildi.

3 ay önce GÜNDEM

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Gezi davası kapsamında 27 aydır cezaevinde tutulan MS hastası Tayfun Kahraman için Adalet Bakanı’na seslendi. Kılıç, “Cezaevlerini intikam aracı olarak kullanmaktan vazgeçin. Tayfun Kahraman’ın tedavisi için Hastane raporunun gerekleri bir an önce yerine getirilmesini sağlayın. Aksi halde doğacak olumsuz sonuçlardan Bakanlığınız sorumlu olacaktır” dedi.

3 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

İliç’te bir araya gelen çevre sakinleri, köyün orman ve mera alanlarında yapılmak istenen taş ocağına karşı eylem yaptı.

3 ay önce MANİSA

Gediz’in bereketli topraklarına sahip olan üzümün başkenti Manisa’da yılın ilik üzüm hasadı gerçekleşti.

3 ay önce EKONOMİ

Savunma sanayi alanında faaliyet gösteren Aselsan binlerce kişiye istihdam sağlıyor. Peki 2024 yılında Aselsan mühendis maaşları ne kadar? Detayları paylaştık.

3 ay önce EMEK DÜNYASI

SES Mardin Şubesi, 40 dereceyi aşan sıcaklıklarda Mardin Kızıltepe Devlet Hastanesi'nin ısıtma-soğutma sistemlerinin çalışmaması ile ilgili basın açıklaması düzenledi.