3 ay önce DÜNYA

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, ABD, Hollanda ve Danimarka'nın yer aldığı koalisyonun Ukrayna'ya F-16 savaş uçaklarını sağlamak için yorulmadan çalıştığını belirterek, "F-16'ların devri resmi olarak sürüyor ve Ukrayna bu yaz F-16'ları uçuracak." dedi.

3 ay önce GÜNDEM

TÜRK-İŞ, HAK-İŞ ve DİSK'in asgari ücret çağrısına AKP'den yanıt geldi. AKP Grup Başkan Vekili Abdullah Güler asgari ücrete zam konusunda, "Ara zam çalışmamız yok. Böyle bir beklenti olmasın" dedi.

3 ay önce GÜNDEM

Türkiye'nin nüfus artış hızı, Cumhuriyet tarihinin en düşük seviyesine indi. Uzmanlar, nüfusun 2040'lara yaklaşıldığında 88 milyona ulaşmasının, ardından 2070'lerde 70, 2100'de ise 50 milyonun altına düşmesinin beklendiğini söylüyor.

3 ay önce DÜNYA

İtalya'da Afrika kaynaklı aşırı sıcak hava dalgası nedeniyle yarın için 7 kentte "kırmızı" alarm verildi.

3 ay önce MEDYA

Gazeteci Nagehan Alçı, geçen yıl boşandığı Rasim Özan Kütahyalı'nın kendisine yıllarca fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet uyguladığını söyledi.

3 ay önce DİYARBAKIR

Eski kayyım Murat Zorluoğlu’nun Diyarbakır'a vali olarak atanmasına tepki gösteren DEM Parti Grup Başkanvekili Gülüstan Kılıç Koçyiğit, “AKP, Diyarbakır'da yapılacak her türlü gaspın zeminini oluşturmaya çalışıyor” dedi.

3 ay önce BALIKESİR

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde uzun süredir yaşanan su kesintisi sorununun çözümü için önemli bir adım atıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ayvalık Altınova İçme Suyu Terfi Hattı’nın temelini atarak, bölgeye kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sağlanacağını müjdeledi.

3 ay önce DÜNYA

Pantolonun içine sakladığı 100'den fazla yılanla Çin ana karasına girmeye çalışan bir kişi gümrük memurları tarafından yakalandı.

3 ay önce Magazin

Jeff Bezos'un nişanlısı Lauren Sanchez kimdir sorusunu yanıtladık. Sanchez'e dair tüm detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

3 ay önce YEREL

Birecik Belediye Eşbaşkanı seçildikten kısa bir süre sonra DEM Parti'den istifa eden Mehmet Begit, katıldığı ilk Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında DEM Partili meclis üyeleri tarafından protesto edildi.